dimarts, 31 de gener del 2012

EL PP APROVA ELS PRESSUPOSTOS EN SOLITARI

Altre lliurament de les despeses previstes.

Sis vots a favor del PP, quatre vots en contra PSPV, Bloc i Esquerra (Republicana), i una abstenció d'EU-Arc Iris va ser el resultat de la votació dels pressupostos que ha presentat el govern local del PP per a enguany, ja descrits en entrades anteriors. És un pressupost amb una xifra global semblant a la de l'any anterior, amb una pujada de l'IBI de l'11'7 amb la que compensa la disminució d'ingressos per altres conceptes, i retalla despeses com ara subvencions, consum d'energia elèctrica, subministraments i personal.
És un pressupost inert, amb unes inversions reals ridícules, i només conté una cabriola en la partida ampliable oberta al concepte de gespa artificial per al camp de futbol, dotada inicialment amb zero euros, però que està previst dotar-la de crèdit extraordinari recorrent al deute per valor de 200.000 euros en el cas de que la Diputació de Rus aporte els 400.000 restants als que s'ha compromés.
L'abstenció d'EU-Arc Iris té la seua justificació: no són temps per posar els comptes al límit, i en eixe sentit tampoc corresponia presentar xifres alternatives. No obstant, fem en falta major atenció al foment de l'ocupació des de l'àmbit local. En un moment en el que centenars de persones s'han quedat de sobte a l'atur de forma simultània pel tancament de les cooperatives, era necessari pal.liar la situació en la mesura de les disponibilitats. En eixe sentit, el PP s'està demostrant poc arriscat, i sembla estar esperant només a que escampe.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

podries aclarir lo del IBI? tal i com está posat es algo confús, no s'enten.

Anònim ha dit...

Posa't ulleres.

Anònim ha dit...

Xe que sorpresa! s´haveu abstes????? si haveren posat una granera s´havereu abstes igual. hi ha a qui voteu en contra per sistema i a qui s´absteneu sempre. I al PP toca abstenir-se. vosaltres sabreu... critiqueu les cabotades d´altres temps i feu paregut.

el guerrero de l´antifàs ha dit...

Com no haveu votat en contra d´uns pressupostos que pugen la contribucio un 11.5%, que no destinen cap euro a fomentar l´ocupació i que preveuen destinar 500.000€ a fer un camp de gespa???????
Estem tots bojos??????

Anònim ha dit...

Tot intent orquestrat de desprestigiar a EU i Arc Iris serà en va. El tripartit està tant desprestigiat que no està en condicions de desprestigiar a ningú. Qualsevol intent de desprestigi que provinga del tripartit és un favor que li fan a EU-Arc Iris. És evident que molesten als de sempre.

el guerrero de l´antifàs. ha dit...

tripartit desprestigiat d´acord!
ara explica com s´haveu pogut abstindre amb uns presupostos com estos, sense despesa social, sense destinar ni un euro a formacio laboral, sense inversió real, prevent destinar 500000€ a gespa.
Un comentari de fa setmanes va dir que tenia igual com foren perque anaveu abstenir-se. ha acertat de ple!
El tripartit no existeix, està desprestigiat! el bipartit per molt que vulgau tampoc existeix, no necessiten les vostres llepades de cul.

Anònim ha dit...

Pues per això mateix s'hauran abstés. Algú ha presentat un pressupost alternatiu? NO.

Anònim ha dit...

Serra ha votat en contra perquè li han llevat la subvenció als seus amics del Grup Muntanya.

Anònim ha dit...

La Asociación de Madres y Padres (Ampa) del instituto de Tavernes Vall de la Safor ha denunciado que a partir del 9 de febrero, los autobuses que llevan al centro de secundaria a los alumnos de la ESO dejarán de prestar el servicio. Esto se ha producido porque la Conselleria d'Educació debe 36 millones a las compañías de autobuses de toda la Comunitat. La Ampa continuará movilizándose y no descarta una nueva concentración o cierre en el instituto de Tavernes.
Noticia que podeu llegir en LAS PROVINCIAS de hui.http://www.lasprovincias.es/v/20120201/safor/vall-safor-impagos-20120201.html
I esperanr una subvenció de Alfonso Rus per a gestpa per el camp de futbol.

Anònim ha dit...

Si el que paga els autobusos es la Generalitat, el presupost de la Diputació no té res que vore.
Si la Diputació té diners per a la gespa, pues per a la gespa y la Generalitat que pague lo que deu.
Com en tantes atres coses, Simat és la vergona del futbol base, i els crios matant-se a bacs.

Anònim ha dit...

Quan el "tripartito"va arreglar els carrers tots ens tirarem les mans al cap per la despesa brutal que suposava pe´r l´ajuntament.Ara ,tot i subvencionat l´ajuntament tindrà que possar diners.Mentretant a l´institut podran anar pagant-se el bitllet.Dic jo que l´ajuntament algo podria fer,en Simat no estem per a tirar coets,i algunes families ho poden passar malament.
I aixo no vol dir que el camp de futbol no siga lamentable,que ho es,pero podriem fer una llista de prioritats.
Si resulta que a partir del 9 de febrer ja no hi han autobussos per anar a l´intitut,Si que sera una vergonya.Perdoneu per el totxo que he amollat.

Anònim ha dit...

No hi ha res que perdonar.
Al revés, dona gust discutir amb bona educació, sense que 2 de cada 3 paraules siga un insult.
Jo crec que l'ajuntament no deu pagar l'autobús perque aixina la Generalitat tindrà que cumplir o dir definitivament que NO.
Si a la primera de canvi, l'ajuntament paga l'autobús, la Generalitat es llavara les mans i un problema menos.

Anònim ha dit...

jo el que faria es si el dia 9 no hi ha autobus que tots els xiquets i xiquets de simat agarradets/es de la ma dels seus pares es presenten a l'escola de simat a les 9 del mati i els digeu als mestres.
-hala ahi els teniu i ja esteu buscantlos un aula i un mestre fins que pugen anar a la vall,i si es tenen que sentar en l'escaleta que sasenten i avore vindre.

Anònim ha dit...

A mi també en pareix bé eixa mesura.
Hi ha que criticar,protestar, rebelar-se, fer algo, i no sols queixar-se i queixar-se.
Si no ens menegem, se'ns menjaran pels peus.

Anònim ha dit...

A la generalitat se l´infot el deute(en te tants que un mes no l´importa)Sap que tart o prompte el xiquets aniran,segurament pagant cadascu el seu bitllet.I vullguera errar-la.

Anònim ha dit...

Teniu raó però, si sapiereu o veguereu els xavals/es que ja tenen carnet de coxe i van amb el seu propi transport, pasen del autobús.

Anònim ha dit...

al sabut del segón comentari: per que diu que va a pujar un 117% l'IBI quand es un 10%? posat tu les ulleres bonic@ i explicau

Anònim ha dit...

si tingueren un poc de dignitat, l´alcalde es deuria baixar el sou a la meitat, i els regidors no deurien cobrar ni un euro.
Hi ha regidories q no han fet res, ni un bando per a informar de algo. xuplar, xuplar i xuplar, i interntar passar desapercebut/a.
Mala pandilla de floreros

Anònim ha dit...

ahh, i no patiu per els xiquets de linstitut q anirà la regidora de educacio directament a parlar en fabra i tot arreglat. (no alsarà el braç ni per a tocar per telefono)

Anònim ha dit...

com que no fan?...
estan en al son que más calienta voceros del PP de Madrit i de valencia . Retallant en benestar social, educació, cultura i en iniciatives per impulsar treball,,,,etc