divendres, 20 de gener del 2012

LOURDES BOÏGUES PRESENTA PER PRIMERA VEGADA UN LLIBRE AL SEU POBLE

La portada del llibre.

L'escriptora simatera Loures Boïgues i Chorro, especialitzada en literatura infantil i juvenil, i guanyadora de diversos premis, presentarà per primera vegada al seu poble una obra, la darrera, "La màquina i els somnis", L'acte tindrà lloc el dissabre 28 de gener a la Casa de la Música. A més de l'autora, presentarà l'acte altre escriptor simater, Víctor Mansanet. Al finalitzar s'hi celebrarà una festa infantil amb concursos i premis, organitzada per l'editor.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

I jo que he somiat que Serra presentava "una iguana al monestir" i després Lourdes feia jocs per als xiquets....
pero si tu dius que es la primera vegadaque presenta un llibre a Simat veritat serà, que no digueu mai mentides.

Anònim ha dit...

Ai mare quins periodistes, sensé contrastar noticies......

P.D. i això que es familiar de la part bona.

Anònim ha dit...

Xe, lo que has de fer es anar a la presentació del llibre i portar als xiquets si en tens per a que s'ho passen bé, i si no pega't un bac. Quant de calandari/a per ací.

Anònim ha dit...

no faltarem! ara rectifica calendari!

Anònim ha dit...

Jo crec que vaig anar a una presentacio d'ella o estaria somiant??

Anònim ha dit...

Jo acabe de clicar el apartat de un pet de article, Lourdes ja ha presentat un llibre a Simat.

Anònim ha dit...

A mi en té igual si ja ha presentat altra vegada.
La qüestió es que m'enterat per ací i aniré.

Anònim ha dit...

el tonto de collons de 10:54 vol fer rectificar al de dalt seu,calandari per calendari,de lo tecnic que vol ser sen pasa de borinot,QUE ES UN INSULT TONTAINA I NO ESTA DIGENTE SI VOLS UN "CALENDARI"ESTA DIGENTE QUE TÙ ERES UN CALANDARI!!
i ausaes que te rao xe!!

Anònim ha dit...

Eres poc calendari! vull fer rectificar al que escriu sense tindre ni idea. pots ser tu i pot ser el que ha escrit l´article, que de calendaris el mon es ple.
si no ho tens clar que el pare et faça un dibuixet, bonico.

Anònim ha dit...

diumenge 20 d’abril de 2008
L'AJUNTAMENT RET HOMENATGE A L'ESCRIPTORA LOURDES BOIGUES GRÀCIES A UNA MOCIÓ D'EU-ARC IRIS
L'escriptora simatera Lourdes Boigues va presentar ahir dissabte a Simat el seu darrer llibre, "Una iguana al monestir. L'Ajuntament de Simat va retre un homenatge a l'escriptora al mateix acte gràcies a una moció que va presentar al seu dia el regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, qui va proposar l'homenatge, i va rebre l'aprovació de la totalitat de la corporació. Així, l'alcalde, Sebastián Mahíques, va entregar ahir una placa de reconeixement a l'escriptora local per la seua producció literària, que ja és abundant, i li va transmetre el suport de l'Ajuntament.
Lourdes Boigues (Simat , 1968), és llicenciada en Dret per la Universitat de València. Amb 15 anys va guanyar el premi literari de l'Institut La Valldigna. Ha publicat contes com "El mosquit Aristòtil" (1989) i "Viatgers" (2003). Al 2005 va publicar la seua primera nove.la infantil, "Estrel estel.lar" (Edicions del Bullent), el 2006 va guanyar el XVI Premi Carmesina de Narrativa amb l'obra "La taverna del bandoler", i l'any passat va guanyar el premi Enric Valor de narrativa juvenil, que organitzen l’ajuntament de Picanya i Edicions del Bullent, amb la novel·la "El secret de Caterina Cremec".
Publicat per ARC IRIS SIMAT a 13:53 0 comentaris Enllaços a aquest missatge
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a TwitterComparteix a Facebook

Anònim ha dit...

Este és constant, tu. Però a ell, en definitiva, tant li fa si Lourdes ha presentat un o dos llibres, el que realment li molesta és esta publicació. Li molesta la llibertat d'expressió, li molesta que es diguen les coses que no vol que es diguen. Li molesta, li molesta i li molesta... li agafa un atac de còlera cada vegada que entra ací, no pot suportar-ho. Si poguera tancaria esta publicació, com fan els règims autoritaris. En el fons, és un FEIXISTA!!!

Anònim ha dit...

Ja està ací Rappel.......


Carajillo.

Anònim ha dit...

Veus! ja sabia jo que no ho havia somiat!

Anònim ha dit...

listet del dia 25 11:06,mira segint les teues regles que ja vec que te les has ensenyades vegent canal 9 saps el que et dic? que cada pal aguante el seu ciri.
CALANDARI!!