divendres, 2 de novembre del 2012

ESTÀ GARANTIDA LA SEGURETAT EN EL RALLY?


Este dissabte es celebrarà el VII Rally Ciutat de Gandia, i com a conseqüència, de les 9:00h del matí i fins les 18:30h, aproximadament, es produiran alguns talls de circulació als ports de Barx i Pla de Corrals, així com alguns camins d’horta. Malgrat la insistència en respectar les senyalitzacions i indicacions del personal de l’organització per a evitar qualsevol accident, la pregunta és si està garantida la seguretat.
Dilluns passat es va produir un accident provocat per un dels cotxes participants al rally que entrenava a un camí d'horta de Simat i va patir una col.lisió amb el vehicle d'un veí de Simat que anava als seus bancals. 
Són moltes hores de tall de carreteres, i a més les vies principals, és a dir, els ports de Simat-Barx i del Pla de Corrals, tenen desenes i desenes d'entradors i eixidors que resultaran difícils de controlar. Hi ha risc de que algun vehicle accedisca a la carretera tallada en ple rally provinent d'un camí d'horta. No cal oblidar, tampoc, que el rally travessa casc urbà a Simat. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

la seguritat de moment molt bona.

Anònim ha dit...

Entendido capitán. Millor així.