dimecres, 19 de novembre del 2014

UNA OPORTUNITAT PER FORMAR-SE AL SECTOR TURÍSTIC


Millorar l'oferta turística, presentació de l'oferta com a complement als negocis turístics com a hotels, comerços, agències, millorar l'estratègia turística de les administracions locals i de les empreses turístiques, i respondre a l'actual demanda del ciutadà, són els objectius que ha organitzat el Centre de Desenvolupament Turístic de Gandia sobre els valors de la Valldigna, i que es desenvoluparà el 26 de novembre a l'escoleta de la platja de Tavernes. 
El curs va dirigit a personal del secdtor turístic, a empreses turístiques, hotels, i tècnics d'ajuntaments. Són requisits ser personal en actiu del sector turístic que exerceixen el seu treball en l'àmbit de la Comunitat Valenciana. Els objectius són comunicar els valors ambientals de la Valldigna, donar a conèixer l'oferta turística, i valorar els espais naturals com a part important del patrimoni.
Els continguts són els següents: La Valldigna, un paradís natural. Recorregut pels valors naturals (sendes, camins, serres, rius i paratges). Rutes senyalitzades i materials actuals entorn del turisme de muntanya en la comarca. -La Valldigna, monestirs i castells (de Simat al castell d'Alfàndec). - El massís del Mondúver: el gegant de la comarca (el Coll de la Rafela i la font del Garrofer).