dissabte, 7 de febrer del 2015

EL PSPV COMPLETA LA TERNA DE CANDIDATS A LES ALCALDIES DE LA VALLDIGNA


Doménech Estruch, Adela Mendoza i Víctor Borràs, amb la diputada Rosa Peris. 

El PSPV ha completat la terna de candidats a les alcaldies de Simat, Benifairó i Tavernes de la Valldigna amb tres cares que al capdavant de les llistes són noves. La candidatura de Víctor Borràs a l'alcaldia de Tavernes era oficial ja fa unes setmanes després de la convocatòria d'unes primàries a les quals només ell concorria. Ara s'afigen Adela Mendoza com candidata socialista a l'alcaldia de Simat, i Doménech Estruch a la de Benifairó.
En el cas del candidat de Tavernes, Víctor Borrás ja acumula un mandat d'experiència a la corporació, i substitueix Carmen Canet al capdavant de la candidatura amb el repte de recuperar el recolzament que a la darrera convocatòria s'hi va deixar pel camí. El PSPV va patir en les eleccions de 2011 una davallada que el va fer perdre dos dels cinc regidors que tenia en l'anterior mandat, sobretot per l'augment de Compromís, qui va aconseguir cinc regidors.
El cas de Simat és diferent. Adela Mendoza és una dona independent que mai abans havia ocupat un càrrec de representació. Això sí, durant uns anys fins 2014 havia ocupat el càrrec de jutgessa de pau. Els socialistes simaters confien en recuperar una confiança que els electors els van començar a negar en 2007, i aspiren, si més no, a contribuir a trencar la majoria absoluta de la qual ara gaudeix el PP.
A Benifairó la candidatura de Doménech Castelló suposa la retirada definitiva d'Agustí Pascual, qui en dos etapes ha estat alcalde de Benifairó la major part de l'actual periode democràtic.