dimecres, 20 de maig del 2015

VOTAR ESQUERRA UNIDA ÉS VOTAR CANVI A L'AJUNTAMENT


VÍCTOR MANSANET/MARISA SOLANES
Encapçalem la candidatura d’Esquerra Unida Simat (EU) en les Eleccions locals del 24 de maig del 2015. Estem preocupats pel futur immediat del nostre poble, el qual no és massa prometedor des del punt de vista laboral, cultural, social i econòmic. Per això hem decidit presentar-nos i ajudar a fer un canvi que capgire eixa situació. I eixe canvi vindrà si confieu en nosaltres i ens voteu el diumenge, 24 de maig.
La ciutadania serà l’autèntica protagonista de la nostra acció de govern, el centre de la gestió dels recursos que els veïns i les veïnes generem com a contribuents. Serà una acció de govern ferma, totalment oberta a la participació, transparent, democràtica i responsable, perquè d’ella depén, en gran mesura, el futur dels nostres fills i les nostres filles.
Nosaltres considerem que per damunt de tot està la persona que ha perdut el seu treball o no en troba, que ha perdut el seu habitatge, així com la família que té dificultats econòmiques les quals no li permeten tindre una vida digna. No hi ha dret que mentre determinats governants malbaraten els diners públics en obres inútilscorrupteles infames,gastos innecessarisimpostos abusius i fartaes indecents, molta gent pateix situacions extremes de necessitat, com la falta d’habitatge o inclús fam. És indignant que el dret constitucional al treball i a una vivenda digna no es complisca! En EU Simat ens rebel·lem contra eixa situació. Per això, presentem la nostra alternativa de govern i vos demanen el vot a la nostra formació per moltes raons, entre les quals hi ha les següents:
Perquè en EU tenim un model  de municipi per a un futur en comú. Perquè a nosaltres sempreens exigeixen més. Perquè aportem imaginació, preparació i honestedat a l’hora d’intentar solucionar els problemes que afecten el  nostre poble, sobretot els que pateixen les famílies més humils, a causa de la crisi econòmica i laboral. Perquè volem transformar el nostre esforç en llocs de treball. Perquè nosaltres apostem de manera decidida per uns millors serveis públics a fi que els nostres veïnes i veïnes puguen disfrutar d’una major qualitat de vida. Perquè EU sempre està al costat de la classe treballadora, de les persones aturades i les més humils. Perquè volem construir un municipi més lliure, democràtic, habitable i sostenible.
Vos demanem el vot perquè EU ha estat i és un instrument útil i decisiu per a frenar la corrupció del PP, així com les polítiques de dretes i insolidàries. Perquè estem cançats delspolítics mediocres i poc eficients. Perquè volem tirar la casta de les institucions. Perquè estemcompromesos amb un desenvolupament econòmic, social i ecològic al servei de les necessitats bàsiques de tots els simaters i les simateres. Perquè no ens conformem en el que tenim. Perquè, com diu la cançó del grup musical Zoo, “no demanem res perquè ho volem tot“. Perquè no volem que ningú decidisca per nosaltres. Perquè som d’esquerresestimem la nostra terra i la nostra gent. Perquè ara és l’hora d’EU Simat, és l’hora de governar. Anem a fer-ho!, amb el vostre suport. I perquè VOLEM, PODEM I SABEM.