dimecres, 6 de juliol del 2016

RICARDO SIXTO DEMANA INTENTAR UN GOVERN ALTERNATIU AL DE RAJOY


El diputat d'electe d'EUPV a la coalició A la Valenciana Ricardo Sixto ha demanat intentar formar un govern plural alternatiu al del PP i eviar que Mariano Rajoy torne a ser president. Sixto ha recordat que Mariano Rajoy s’ha compromès amb la Unió Europea a seguir amb els ajustos, i que continua amb l’assalt a la caixa de les pensions i de la seguretat social. El Partit Popular és l’únic partit investigat per corrupció i per finançament il·legal i “el fet d’haver millorat els seus resultats electorals no implica la seua innocència ja que continuen sent investigats”.

El desitjable seria que Mariano Rajoy no aconseguira una majoria parlamentària i que es poguera aconseguir un govern diferent, plural i “amb l’objectiu de desfer les barbaritats que el Partit Popular aprovà en solitari aprofitant la seua majoria absoluta i passant el rodillo parlamentari. El que cal és derogar i modificar les lleis que s’han guanyat la animadversió de la majoria parlamentària, des de la llei mordassa fins a la reforma del codi penal i la reforma laboral”, explica Sixto. Per al diputat aquest seria el primer punt que podria aglutinar un futur govern de canvi amb caràcter polític diferent.

Per un altre costat, afirma Sixto, "no es pot deixar de costat la situació d’emergència que vivim en el nostre país on milers de famílies continuen patint i que, malgrat les campanes al vol que segueix llançant el Partit Popular, segueixen sent situacions desesperades on la meitat dels aturats no tenen cap tipus d’ajuda ni de cobertura, on més d’un milió i mig de famílies tenen a tots els seus membres a l’atur. Cal un autèntic pla d’emergència social i un canvi en les polítiques pressupostàries del govern per poder ajudar a totes aquestes persones que estan en una situació desesperada”.


Per a Sixto, aquests serien els punts bàsics per treballar i aconseguir un govern plural i ample, un govern que podria arribar a un acord per evitar que Rajoy aconsegueixi la majoria parlamentària.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El que no explica Sixto és amb qui pactaria per a intentar eixe govern alternatiu, amb podemos?, ah no, que son el mateix !, amb el PSOE, ah no !, que com esteu amb Podemos diuen que sou extremistes. Qui queda ?, tot fum señors !.#Rajoydimisio, #proudePP,#formeugovernicalleu