dilluns, 1 d’agost de 2016

BONES FESTES

Arc Iris desitja als simaters/es unes bones festes del poble, i com que al programa no hi figura cap novetat respecte de les edicions anteriors (bous, processons, varietats i revetles), ens limitarem a recomanar al govern local que convoque la comissió de seguiment del pacte, si és que s'ha constituït, per tal que en un exercici de transparència els simaters sàpiguen quins són els partits del govern immobilistes que s'han negat ni tan sols a consultar a l'opinió pública sobre determinats canvis que EUPV hi va proposar a les festes locals, i els arguments que han esgrimit
És cert que el partit que ocupa l'alcaldia no té la majoria suficient com per a remoure les coses, però també és cert que la seua minoria és majoritària i que no hi ha possibilitat de moció de censura, a no ser que Compromís i PP es posen d'acord.
Si la intenció d'EUPV era, si més no, consultar als veïns la possibilitat d'introduir canvis al programa de festes, i hi ha partits del govern que han optat per l'immobilisme, caldria deixar clar davant l'opinió pública qins són els partits que han ajornat les consultes i per quins motius.
A més, seria convenient també una convocatòria de la comissió de seguiment per si de cas la substitució de tres regidores del govern local en només un any pot afectar d'alguna manera als objectius que els tres partits de govern es van fixar i van presentar en públic a la Casa de la Música abans del ple de constitució de la corporació. 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Una pregunta inocente. Perque ha dimitir la ultima concejala del multipartit?. L'alcalde te atribucions per a lo que vol. Ha montar un lio en les festes del Pla, botanse a la concejala. Te facultats per a lo que interesa, per a lo que no, la culpa dels al tres. Ens feu bovos a la gent

Anònim ha dit...

Una altra cosa, i la salutació de l'Alcalde en llengua Rumana?, això es vergonyos!!. A lo millor es la mova llengua de l'estat i no me enterat, han llevat el castellà i han posat el rumano.Bravo senyor Alcalde!

Anònim ha dit...

Este Ajuntament esta cubrinse de gloria. Lo que es diu gestionar res de res. Pallasaes una darrere altra. I menys mal que tenen diners, no poden donar li la culpa de les coses al anterior equip.