diumenge, 18 de desembre del 2016

ELS SIMATERS ES DECANTEN DE FORMA MAJORITÀRIA A FAVOR DELS BOUS

El 87'3% dels simaters que han participat este cap de setmana a la consulta organitzada per l'Ajuntament de Simat sobre la celebració de bous al carrer han votat a favor de la continuïtat d'esta celebració. A la consulta han participat 926 persones, el que representa poc més del 30% del cens. D'elles 804 han votat a favor dels bous, 117 s'han pronunciat partidaris de que l'ajuntament deixara de finançar i organitzar esta activitat, tres electors han  votat en blanc, i només s'han registrat dos vots nuls.
Així doncs, Simat s'ha pronunciat de forma molt majoritària a favor de que l'organització i la despesa que comporta la celebració de bous al carrer durant les festes patronals seguisca a càrrec de l'Ajuntament amb diners públics, com fins ara.
La participació ha estat ben elevada en comparació amb experiències d'altres municipis veïns, i era ben evident ja des que dissabte a les tres de la vesprada van obrir les meses, en observar-se una bona afluència que es va repetir diumenge al llarg del dia. 
Eixa afluència ja permetia anticipar que el resultat anava a ser el que ha estat. 

Resultats

Taula 1 

420 SI
64 NO
2 NULS
2 BLANCS

Taula 2 

384 SI
53 NO 
1 BLANC

TOTAL

SI 804 

NO 117 

BLANC  4

NULS  1