dimarts, 4 de gener del 2011

CAMPS ES GASTA 225.000 EUROS EN PROPAGANDA

El Diari Oficial de la Generalitat publica una nova campanya de publicitat institucional per 225.000 euros. A pocs mesos de les eleccions autonòmiques i en plena crisi econòmica, el Consell continua gastant-se els diners de tots en campanyes d’imatge per amagar la seua inoperància.
Valencians i valencianes ja estem acostumats a veure com el Consell malbarata els nostres diners en campanyes que presenten una imatge fantasiosa de la seua gestió: En aquests dies podem veure anuncis als tramvies i autobusos publicitant unes polítiques socials que, en la realitat, són absolutament deficients, com denuncien els afectats per la dependència.
Considerem indecent una publicitat institucional que podem qualificar d’enganyosa perquè amaga la dura realitat que vivim al nostre país i la inoperància del Consell per fer-li front. En l’actual moment de crisi econòmica i de dificultats financeres de la Generalitat, s’hauria de suprimir aquesta despesa i invertir els recursos en polítiques socials per als més necessitats.

* Anunci publicat al Diari Oficial de la Generalitat: http://www.docv.gva.es/datos/2010/12/29/pdf/2010_14032.pdf%20

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Això és el que sabem que es gasta.
Falta allò que no sabem.

Simpatizant del BLOC ha dit...

Dona igual el que es gasta el senyor camps, igual té 1 euro que un milió, açí a valència són tan espavilats que sempre li donem la majoría absoluta, perque no casigem als nostres polítics quan ho fan mal, simplement mentalitat els valencians sóm tot façana, res més fins que no canviem l'actitud de pensar que sóm el que no són continuarà guanyant el PP, si es per mi no guanyara a dia de hui tinc duptes de si elegire el PSPV, EU, o el Bloc, encara que aquest ultim ho te lleig per a entrar a les corts, per acabar he de dir menys folclore menys façana, i més treball...
Això ho podríem aplicar a l'ajuntament de simat també

Anònim ha dit...

No se a qué ve eixa rialla bova que sempre té.

Anònim ha dit...

225.000 eurets i un traje.

Anònim ha dit...

Si sols fóra un traje......