dijous, 20 de gener del 2011

LA CARRETERA DELS CORRALS ESTÀ DOS HORES TALLADA

Dos hores va estar anit tallada la carretera entre Simat i Barxeta a causa d'un trailer que es va extraviar en la ruta i va quedar bloquejat en una corba tancada a la zona de Palomara, al terme de Simat. Aproximadament entre les deu de la nit i la mitjanit la Policia Municipal i la Guàrdia Civil van tallar l'accés a la carretera des de Simat i Barxeta i van desviar el trànsit cap a Alzira, Barx i Gandia. No obstant, els conductors que hi accediren abans de que es tallara l'accés van quedar atrapats en un i altre sentit i hagueren de fer mitja volta. Va ser necessària la intervenció d'una grua de grans dimensions per tal de desencallar el trailer.
Segons ha pogut saber Arc Iris, el conductor del camió, guiat per un GPS de baixa qualitat que no té en compte les dimensions del vehicle, va accedir de forma equivocada a la carretera Xàtiva-Simat per fer la seua ruta, i va quedar bloquejat en una corba del barranc de Palomara. No és la primera vegada, no obstant. En altres ocasions la carretar ha hagut de ser tallada al trànsit pels mateixos motius.
El problema és que hi ha aparells de Global Position System que no fan distinció entre el volum del vehicle, ni tenen en compte les dimensions i l'estat de les carreteres. Caldria, doncs, señalitzar a Simat i a Xàtiva l'advertència per a vehicles grans.

14 comentaris:

Simpatizant del BLOC ha dit...

Siga o no per el GPS la carretera del Pla s'ha d'arreglar cuant abans, no entenc com l'ajuntament de simat i barxeta no exigixen a la generalitat que la repare lamentable....

Anònim ha dit...

PERÒ MENTRE NO L'ARREGLEN PODRIEN
POSSAR DOS SENYALS PER A IMPEDIR EL TRANSIT DE VEHICLES LLARGS.
AQUI CORRESPONGA A VORE SI ES POSSA LES PILES.

Anònim ha dit...

LA Generalitat té diners per a lo que vol.

un pastor ha dit...

si posar dos seyals és el més senzill del món,el poblema és que no tenen senyals.

Anònim ha dit...

i vergonya tampoc.

Anònim ha dit...

Ay, rojillos mios! no veis que la culpa es de Sierra. Si no mandara en el ayuntamiento simatense nuestro queridísimo alcalde sebas ya le hubiera pedido a ese gran valenciano y español que es Don Alfonso Rus que arreglara la carretera de Los Corrales. Pero parece mentira que no veias la realidad arqueros. No se, no se, si vosotros estais de nuestra parte o de la los colpistas. Dejaros de tonterias y decid las cosas claras, y afiliaros a la casa comun de los españoles que es el PP, ya esta bien de tonterias. Os esperamos con los brazos abiertos.

som i serem ha dit...

doncs va ser que no.

Anònim ha dit...

Lo unic que vos queda per fer ja es mamarlila a Sebas

Anònim ha dit...

I, perquè tú ja li l´has mamà. No?.

Anònim ha dit...

Si, perquè tú ja li l´has mamà. No?

Anònim ha dit...

Aneu mamant? A mamar-la com deia Maradona... Mameu, mameu que qui mama no plora.

Anònim ha dit...

L'únic que li la mamà a Seba a segut el nefasto tripartit que ha fet bo lo roin. Ja vorem com quedem el 22 de maig.

Anònim ha dit...

COXINOTS sou prou

Un admirador del CAPITÀ MORO ha dit...

Ací falta, no patiu, al CAPITÀ MORO li la mamarà a Seba.