dimecres, 12 de gener del 2011

LO QUE ENS FALTAVA: ARA PETROLI

El Butlletí Oficial de l’Estat va publicar dilluns passat, 10 de Gener, la sol·licitud de permís formulada per l'empresa Oïl & Gas Capital amb seu a Madrid, que s’uneix també a la petició de dur a terme prospeccions petrolíferes enfront de les platges de la Safor.
En este cas concret és tractaria d'un polígon al voltant de 20.000 hectàrees de terreny i litoral ubicades entre Tavernes de la Valldigna i Gandia i que compren una zona que arriba fins la Pobla Llarga i Barxeta en l'interior.
Ara el Ministeri d'Indústria té l'última paraula de si autoritza o no estes prospeccions que se sumarien a les ja concedides.
No sabem que té la nostra comarca, per a que tot siguen autopistes, altes tensions, transvasaments d'aigües, camps de golf .... i ara també el petroli.
Tot menys feina per a la gent.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs mira . A Noruega eren pobres fins que van trobar petroli. Igual pensen que ací passarà aixó.
"De ilusión también se vive"

Simpatizant del BLOC ha dit...

Em pareix una notícia lamentable, en lloc de invertir en els cotxes Hibrits, o electrics ara ens posem a buscar petroli, hem de saber que vivim a un país de pandereta

Anònim ha dit...

Home, segur que ningú d'Arc Iris té cap cotxe híbrid. Tots agafant la manguereta de Repsol i després queixant-se en la web.

Anònim ha dit...

no com els del BLOC que van en burra !

Anònim ha dit...

Ací tots tenim cotxe, pero ningú vol pous de petroli.
Tots fem basura, pero ningú vol abocadors propet.
Vivim en una societat que provoca delinquència, però ningú vol presons propet.
Tots volem més llum, però ningú vol l'alta tensió.

A que jugem !!
O canviem las forma de viure, o a aguantar lo que ens toque.