dissabte, 1 de gener del 2011

NI CAMPANADES, NI RAÏM, NI CAVA

L'AJUNTAMENT FA FIGA

El vora centenar de persones que esperaven rebre anit l'entrada de l'any nou a les portes de l'antic monestir es van quedar sense celebració i van abandonar la festa entre protestes. Quan arreu del meridià de Greenwitch sonaven les dotze campanades, a les portes del monestir no no hi havia ni campanades ni raïm, ni cava, ni focs artificials, i quan ja portavem un quart d'hora del nou any va aparéixer una furgoneta de la Mancomunitat amb el raïm quan la gent ja escampava. De res van servir els intents del desesperat conductor de la furgoneta per repartir les caixes. El cava encara va tardar uns minuts més, i els focs artificials solcaven el cel també amb un quart d'hora de retard.
I això que l'Ajuntament es va passar el dia convidant per ban als simaters a la tradicional celebració de cap d'any a la porta del monestir.
Una distracció imperdonable i una molèstia innecessària que aquells que confiaven en rebre l'any a les portes del monestir no tenien perquè soportar. Així es reflectia amb els rostres i les expressions dels congregats quan abandonaven el lloc.
Allí no s'hi va presentar cap integrant del govern local. És a dir, mentre els nostres governants brindaven a les seues festes particulars l'entrada de l'any, al poble al que havien convidat per ban el van deixar sense celebració. Només hi havia dos policies municipals que poca cosa van poder fer. De regidors només hi havia un de l'oposició, i estava en família.
I a la vista de l'empastre, Arc Iris fa dues recomanacions: que l'ajuntament substituïsca l'horrorosa i estrident nadala amb la que amenitza els bans, i que en el proper butlletí d'Esquerra (Republicana) es donen explicacions del porrot d'ahir a les portes del monestir.

30 comentaris:

Anònim ha dit...

Un any que s'acaba ple d'emocions i de desenganys.
La nostra saviesa i la nostra sensibilitat seran les úniques eines
que ens permetran posar límits al tripartit.

un valldignenc ha dit...

el responsable de la celebració,que dimitisca,pero ja.

Anònim ha dit...

Volem saber qui és el responsable.

Anònim ha dit...

Xe, això no pot ser.

Anònim ha dit...

Esteu, cobrant de l'Ajuntament i encara no sabeu qui és o qui són els responsables. Deurie exigir al vostre regidor que treballara un poquet, més......més

Anònim ha dit...

El que ha passat és prova de la "competència" i la "responsabilitat". Per a cobrar impostos sempre arriben a temps.

Anònim ha dit...

Ale, ale!!!!!
ara aneu buscant resposables.....que no heu fet vosaltres mai un fallo o que?
Som humans i fallos en fem tots, vosaltres tambe en feu a cabassos, reis!!!pero com ho ha fet el tripartit, pues està més mal fet, no?

Anònim ha dit...

Ale, ale!!!!!
ara aneu buscant resposables.....que no heu fet vosaltres mai un fallo o que?
Som humans i fallos en fem tots, vosaltres tambe en feu a cabassos, reis!!!pero com ho ha fet el tripartit, pues està més mal fet, no?

Anònim ha dit...

Esquerra - Simat edita el Butlletí núm. 5,

La Secció Local d'Esquerra-Simat ha editat el butlletí d'informació municipal núm. 5. Es fa una síntesi d'algunes notícies i actuacions dutes a terme per les regidories sota la responsabilitat d'Esquerra .

Si és del vostre interès, el teniu a la vostra disposició, clicant l'apartat de butlletí de l'esquerra. També, el podeu llegir en paper a les vostres cases.

Si voleu fer aportacions, suggeriments o plantejar alguna pregunta, ens agradaria que ho enviareu al correu d'Esquerra-Simat (simat@esquerra.org).

Gràcies,

Esquerra-Simat.

Anònim ha dit...

Disculpes i els millors desitjos per este 2011.
.per Bloc de Simat el dissabte, 1 / gener / 2011 a les 20:36.Vaja els nostres millors desitjos per este any que acabem de començar.



Volem demanar-vos disculpes a tots els que seguint la tradició s'acostareu per celebrar l'arribada de l'any a la porta del Monestir i es trobareu sense raïm,sense cava i sense coets.



Com l'any passat l'empresa que s'encarrega de la disco-mobil en el mercat havia de repartir abans el raïm i el cava al Monestir però l'empresa no va donar eixes instruccions i els traballadors no ho tenien preparat. El resultat ja és sabut per tots.

Demanarem, el dilluns, les explicacions pertinents,

A nosaltres sols ens queda assumir la responsabilitat que ens pertoca i reiiterar les nostres disculpes.



Els nostres millors desitjos pel 2011.

Anònim ha dit...

Bloc de Simat Ho sentim molt.
Agus donà dia lliure als empleats municipals que abans s'encarregaven de l'acte ja que ara una empresa fa la disco-mobil del mercat i s'encarrega també de repartir el cava, cotilló i disparar la caixa de coets, l'empresa no e...ls va avisar i no ho tenien preparat.
Les nostres disculpes i els desitjos de que l'any vaja molt millor de com va començar. Salut i feliç 2011!

Anònim ha dit...

"Boina" per el Bloc,quant un s'enqanya ho ha de reconeixer.

ERPV meyns prepotència i a deprendre del Bloc.

Salut i Republica.

Anònim ha dit...

Vosaltres feu tant poc, que al treball ben fet, l'anomeneu prepotència. El bloc no té perquè demanar disculpes, ja que el Bloc no és l'Ajuntament. No mireu tant pel pp, i treballeu pel poble, no es dediqueu sols a destruir, a enredrar i a falçexar fent-se les víctimes.......

Anònim ha dit...

Efectivament el Bloc no és l'ajuntament però ERPV tampoc.
Per cert si tenen que demanar disculpes o no, ho decidirà el Bloc i no ERPV que ni té l'alcaldia ni la va a tindre.
Si dir lo que té que fer el Bloc no és prepotència,que és?
Per cert el treball ben fet(aquesta afirmació tampoc és prepotent) hi hauría molt que parlar,i supose que el poble parlara a maig.
Per cert qui va donar l'ordre de llevar el carrer a Al Tall tampoc era l'ajuntament (tampoc và ser un
acte antidemocratic i prepotent).

Salut i republica.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Si tot molt bé,però encara no sabem en nom i cognoms el responsable.

AL TALL-2

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
un valldignenc ha dit...

mes lo mateix qui siga el responsable de la desfeta de cap d'any,si pp o arc,meins disculpes i mes serietat,el responsable que a pexuge,dimicio ja pero ja,una mica mes de serietat,per a be de simat

responsable BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ ha dit...

al de dalt:


tú eres tonto ?, oi que no ?, doncs mira, a vore si aclarim conceptes: qui porta les àrees de cultura i festes ? EL BLOC, qui ostenta l'alcaldia ? EL BLOC, qui es doncs el responsable ? vinga a vore si aproves l'examen.

QUI PERMET INSULTS a la web d'Arc Iris ? Qui escriu aqui ? Qui avasalla a la ciutania ?

Què fa el regidor d'ACAIS ?

Demanarà la dimissió d'Agustina Brines i de Vicent Ribera ? o simplement es tracta de fer merder pa no res ? Vinga ànim a vore si l'encertes.

al de dalt de dalt ha dit...

tu examinaor-a a si escriu qui vol com jo supoce,ja que as asimilitat el mea culpa no crec que fatja falta que cap regidor el demane rres,crec que ja som prou sadrinets,tu eu dius tan cran cagallonada per aque, unes simples disculpes i asi no pasa rres tots cap a casa i l'any que ve mes o per lo meins igual,tu as dit noms no jo ara meins paraules i mes obres i aqui li corres ponga que apexuge an la cagada de guarderia,a veure aure aprovat l'examen o laure encertada.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
un ex unpetve ha dit...

tu imagines 4000 persones mes gent que habitans a simat a l'abalconada de la plasa del pais valencia a la capital del turia,que no sone les campanades de any nou i sense raim ni cava,la cara que li se queda ala barbera,ella no dimitiria per supost pero alguna mesura pendria,tant costava dur 30 ampolles i 1200 crans de raim no cal a purar tant que la celebracio te tot un dia per davant no mes cap aplegar 15 minuts abans no despres,tant dificil es aixo senyor.

Anònim ha dit...

A vore si s'enrrecòrden de que huí hi ha Cavalcàda de Reis............

Anònim ha dit...

Al que més valdria que s'ensenyara a escriure en valencià. Si home si, la Barberà hauria dimitir, i collons! Amb les desfetes que estan fent els del PPSOE i no dimiteix ningú, això són desfetes! No digues barbaritats i no anomenes errors humans amb desfetes. Veges si fas un curset i t'ensenyes a escriure que vas mal, o escriu en la lengua del PPSOE.

un expetve ha dit...

tu joanot martorll tant val saber lletguir com escriure,jo no vec per dingun joc que la barbera dimiteisca tot lo contrari.

un valldignenc ha dit...

es clar sabi que la desfeta va ser almansa,no a les portes del monestir,segons tu agarrem exemple del ppsoe fem un blocsoe si no temps al temps i no aseptem responsabilidas,com dia un expetve vetgues si fas un curset de letguir que la llengua ta me val tambe que vas tu.

Anònim ha dit...

El que volen dir,més o menys, estos lletraferits, en la llengua de Joanot Martorell, no en la de Visente Matalagente, per cert, que vol dir lletguir?



un expetve ha dit...

Tu joanot martorell tant val saber llegir com escriure,jo no veig per cap lloc que la barberà dimitisca tot el contrari.

un valldignenc ha dit...

es clar savi que la desfeta va ser a almansa,no a les portes del monestir,segons tu agarrem exemple del ppsoe fem un blocsoe si no temps al temps i no acceptem responsabilitats,com dia un exunpetve veges si fas un curset de legir que la llengua també val també que vas tu.

jugem a ser anonim ha dit...

jo vec que un expetve a escrit martorll joanot martorll no martorell,si es que estos escriptors iluminats de pacotilla acabaran no sabent llegir lo que escriuen