dilluns, 24 de gener del 2011

PÍNDOLA SOBRE LA JUBILACIÓ (IV)
Si apugem 1 euro la pensió de cada jubilat, ens anem a gastar 8 milions d'euros més cada mes, i seguiran descontents perquè és una pujada ridícula.
Com a tots ens agrada veure els nostres pares contents, si eixos 8 milions d'euros, els repartim entre les pensions d'uns pocs “pares de la pàtria” (expresidents, ministres, senadors, diputats nacionals i autonòmics, secretaris d'estat, directors generals, subsecretaris, ), segur que toquen a més d'1 euro i es posaran molt contents.
I nosaltres més contents encara per veure'ls tan feliços, pobrets ells.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

i perque tant de pensar amb els jubilitats (que euro amunt euro avall quasi estaran igual) no pensem ja en "euros" per als joves? una quantitat de joves brutal està en l'atur, sense un sol euro d'ingressos... això si que és dramàtic.

Simpatizant del BLOC ha dit...

Respecte al primer comentari estic d'acort amb lo dels joves, pero recorde que hem de cuidar i molt be als nostres jubilats,un jove

Anònim ha dit...

Home, jo crec que estes "pildoretes" lo que volen es fer pensar un poc i provocar debat.
Lo dels jubiltas es serio i lo dels joves més encara.

Un altre Pastor ha dit...

Algo de raó merejeu.

Simpatizant del BLOC ha dit...

Soc jove i el que veig a simat respecte a altres pobles del costat es que en semat molts joves no volen estudiar i sense estudi no hi ha progrés, l'ajuntament la generalitat i l'estat han de ajudar, pero no son els pares de la gent que no es preocupa en exés per el seu futur, als joves demane més responsabilitat

Anònim ha dit...

en esta crisi no hi ha feina ni per als joves qualificats ni per als joves sense qualificació. Molts joves simaters es van deixar els estudis abans de la crisi, es van posar a treballar i ara continuen tenint feina. Altres que van decidir seguir, han acabat la carrera i ara en plena crisi no hi ha ningú que els llogue. Ja veus que guai es ser responsable.

Anònim ha dit...

EL CAPITÀ MORO DIU :
No us preocupeu, el Capità Moro paga un Pla de Pensions per a tots els simaters i simateres.

Anònim ha dit...

Això ho pague jo!!!! (diuen els nostres fills...