dimarts, 18 de gener del 2011

CONTRA TOTA VIOLÈNCIA












Seus del PSOE y de la CEV
*
Persones desconegudes, van llançar pintures i van trencar vidres, tant en la seu del PSOE com de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV).
Ràpidament polítics, empresaris i mitjans de comunicació habituals, es llancen a la caça i captura de culpables i condemnen l'ús de la violència.
Està bé.
Tots estem en contra de la violència, però de tota la violència.
Amb això volem dir que facilitar l'acomiadament també és violència.
Donar milions d'euros als bancs mentre estos li lleven la casa a qui no pot pagar una hipoteca per haver perdut el treball, també és violència.
Fer treballar als majors, retardant l'edat de jubilació, mentre els joves no troben treball, també és violència.
Mantenir unes llistes d'espera de quatre, cinc o sis mesos en la sanitat pública, tant en autonomies del PSOE com del PP, també és violència.
No complir la Llei de Dependència, com fa el PP ací al País Valencià, i retardar els pagaments, també és violència
Fer xantatge als treballadors i treballadores, amenaçant que o treballen més per menys diners o tanquen la fàbrica, també és violència.
I podríem seguir i seguir.
Així que, com no podia ser d'una altra manera, condemnem l'atac a les seus del PSOE i la CEV, i quedem a l'espera que el PSOE, el PP, la CEV i els mitjans de comunicació, condemnen també els altres tipus de violència.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Que és violència i que no ho és, sempre ho diu el que mana.
La mateixa cosa, dependrà de qui la faça.
Sempre ha segut aixina.

Anònim ha dit...

Violència és maltractar fisicament o psicologicamet. Si EU haguès estat al capdavant de l'executiu central segurament s'haguera vist obligat a prendre les mesures d'equilibri pressupostari que ha fet el PSOE. O pel contrari la prima de risc de la deuda espanyola estaria molt més elevada o directament l'estat estaria directament intervingut pels organismes de rescat europeu. Mentre els estats es financien als mercats no podem fer res més que complir amb els seus mandats, cosa que hauria de canviar. El tema de les pensions és ben clar, sino hi ha prou diners per garantir les futures pensions(segurament les nostres) s'haurà de fer alguna cosa... o pagar més mensualment o bé allargar la vida de treball. A ningú ens agraden aquestes mesures però allò imprescindible és equilibrar els desequilibris per tal de gaudir de l'estat del benestar i polítiques socials que tant ens han costat aconseguir. En aquest camí s'ha de treballar mentrestant s'hauria de canviar el model productiu per a que tot açò no ens torne a passar.

Anònim ha dit...

Hi ha més violència que la que fa el govern valencià?
Per exemple el cas Gurtel, Fabra, la Copa América, El Cabanyal, la Ciutat de les Ciències, la Fórmula l, la visita del Papa, Canal Nueve, tancament de la TV 3, Font de Mora i la seva Conselleria, Blasco i la seva Conselleria, la Lley de dependència... etc.
Això no és violència, això és terrorisme.
I després encara es es queixen... Pobrets!!!

Anònim ha dit...

Publicar a una web nom i cognoms de simpatitzants d'un partit, no sent carrec publics i difamar-los. ES VIOLÊNCIA.

Anònim ha dit...

Això ho diràs per les constants referències als Trigos, no?

Anònim ha dit...

permitir que s´insulte, difamar, i clavarse en la vida personal de les persones , tambe és VIOLÈNCIA!!!aixo es el que feu i permitiu en aquesta web

Anònim ha dit...

Tens raó.
En esta web, els Trigos han sigut els mes insultats, difamats i ausaes que s'han clavat amb ells.
I que jo sapia no tenen cap càrrec.

Anònim ha dit...

que es trigos no insulten ,difamen i es claven en la gent??si que ho fan si, i ho permiteixen que es és mal, siguent ells els admistadors de la web......que no vullgen per als demes lo que no volen per a ells

Anònim ha dit...

Com que que "no vullgen per als demes lo que no volen per a ells"
Encara no he sentit mai quexar-se als Trigos.
Prou paciència tenen d'aguantar a uns plorons con vosaltres.

Anònim ha dit...

Pareu este Tea Party! abans que tingam que lamentar res. Cap insult ni referència pertsonal cap a ningú.

Anònim ha dit...

aixo es el que estic demanant jo ja fa dies....que es deixe d´insultar a la gent en esta web ......i lo de la expressio de lo que no vullguen per a ells que no ho vullguen per als demes es per que ells no els agrà que els insulten, que no permitixquen que ho faça ningu per aci......aixo està molt lleig!!!!
i a lo de queixarse els trigos....ara si que estem bons!!!!!!si es queixen de tot , si fa algo l´ajuntament ,pq fa, si no ho fa, pq no ho fa, si no s´aclarixen ni ells , es queixende tot i de tots!!!!!!

Anònim ha dit...

No sabeu ni llegir.
He dit que jo no he sentit als trigos queixar-se dels insults.
De l'ajuntament sobren motius per a queixar-se i algo més.
O és que tu no en tens de motius. Serà que cobres d'allí en lloc de pagar.

Anònim ha dit...

No patiu, tot el que passa en el poble és culpa dels Trigos. Els de l´Ajuntament no se´n saben de res, allí tots són bons i sants.

Anònim ha dit...

Una cosa és certa, tots els comentaris amb referències personals fora de lloc han estat suprimits, llevat dels que fan referència als Trigos.

Anònim ha dit...

...sobretot els que fan referència al "innombrable" un "personajillo" que es creu un Déu vedette de l´alta tensió, animadora de "cutre-webs" de caire nacionalista-feixista instigador de violencia, inventor de fantasmes inexistents, i de passat simatero mes que sospitos un personatge que acusa de cobardies i ell es el primer en amagarse darrere d´infinitats de noms i personalitats

Anònim ha dit...

Al de les 10:37 no és cert, s'han borrat les de l'ultima fornada perque l'administrador de la web sabia que la denuncia estava al caure. de forma anonima s'ha insultat, cap ací i cap allà, i s'ha permés insultar perque li conve al que fa esta pàgina. pero el que juga en foc es crema i hi ha molta gent que fa captura de pantalla quan veu insults cap a ciutadans simaters d'ací i d'allà. ho hem entes?

Anònim ha dit...

Qualsevol excusa és bona per a intentar tancar esta web, que és la única que fa oposició i conta alguna que atra cosa.

Anònim ha dit...

Violència és fer un tripartit diguent-se d'esquerres i funcionar com a feixistes: ajornament dels Plens ordinaris cada dos mesos (per evitar les intervencions del poble i el control de l'oposició), col.locar assessors com si forem capital del mon, insultar als ciutadans des de les poltrones, o desfilar processionalment com si foreu falleres majors.

Anònim ha dit...

No hi ha dret a insultar, però
!! Quan de censor hi ha disfraçat de demòcrata !!

Anònim ha dit...

Un assesor que no té estudis assesorant a un llicenciat.........

Anònim ha dit...

Què va dir el Potxó sobre el CAS 2 ???? No comenta ningú rés????