divendres, 7 de gener del 2011

SIMAT ENCARA NO TÉ PRESSUPOSTOS

L'any a Simat no només l'hem estrenat sense raïm ni cava. Tampoc tenim pressupostos municipals, i per tant encetem l'exercici amb els pressupostos prorrogats de 2010. La Llei d'Hisendes Locals diu que l'alcaldessa havia de presentar el pressupost abans del 15 d'octubre, i havia d'estar aprovat abans del 31 de desembre. No obstant ni s'ha presentat, ni per suposat s'ha aprovat.
El motiu, pel que transcendeix de despatxos cap a fora, és la manca d'acord en el repartiment de fons entre els distints partits polítics que es van parapetar al govern local. El més exigent sembla ser el regidor d'Esquerra (Republicana), Joan Serra, absent en la trunyada de cap d'any. Com que estem en any electoral i tothom vol disparar amb pólvora de rei, el resultat és que ni tenim pòlvora ni tenim rei. A pagar-ho pebrereta.
És un acte d'irresponsabilitat i una nova mostra de mala gestió. Si tenim en compte que en teoria l'actual govern només ha de gestionar una tercera part del pressupost de 2011, l'aprovació dels comptes s'hauria de fer des de la generositat, tot facilitant la transició i el relleu que va a produir-se al mes de maig. No s'entén, doncs, que Joan Serra estiga exigint diners per a les seues regidories, si només va a ser regidor fins al mes de maig, a no ser que pense executar el pressupost abans de maig, és a dir, que s'ho pense gastar tot abans de les eleccions.
Arc Iris ja ho va advertir. La moció de censura no només anava a disparar les perspectives de la dreta, sinó que a més anava a fer que esta fóra una legislatura erma. I en allò fonamental ho és. Que ens explique, si no, el regidor d'Urbanisme al pròxim butlletí d'Esquerra (Republicana) perquè no tenim pla general d'ordenació urbana. No hi pot haver futur ni desenvolupament mentre ni hi haja ordenació urbanística. I mentre, les poques empreses que hi tenim tanquen i obren a altres municipis per manca de sòl qualificat.
DISCULPES MUNICIPALS
Ha hagut de fallar una celebració festiva a cap d'any per a que l'Ajuntament de Simat demane disculpes oficials als veïns. El gest l'honra, però les explicacions no. L'alcaldessa va declarar a la premsa en un intent de llevar ferro que a Simat hi ha coses més importants que resoldre que una festa de cap d'any. Efectivament, hi ha coses més importants i difícils per resoldre, però si les fàcils, com ara portar raïm i cava a les portes del monestir abans de les dotze campanades, no les resolen, ja ens explicaran com pense resoldre els assumptes realment complicats. Desafortunada l'alcaldessa.
De tota manera, resten encara massa disculpes per demanar, com ara la retirada del carrer Al Tall, la negativa a facilitar el cost de l'aplec excursionista, les promeses incumplides, els pressupostos participatius, les ordenances fiscals de Chiva, etc.

13 comentaris:

Simpatizant del BLOC ha dit...

Magradaría que per a les pròximes elecions municipals, el PSPV tingera 4 regidors, el PP 4 regidors EU- Arc Iris 2, i el Bloc 1, així es castigaria la mala gestió per part del Bloc ERPV, ja que el PSPV crec que si a dia de avui sabera el que li esparava no savera unit a aquestos, i també hem de tenir en compte que el PSPV ja no compta amb eladi això li farà guanhyar vots

Anònim ha dit...

Al principi, tardaren 14 mesos per repartir-se la tortà, i ara al final, ja estan igual per a repartir-se el pastís.
Impresentables !!

Anònim ha dit...

Veïns doncs ja ho sabeu:
a votar, i no us atureu
veïns doncs ja ho sabeu:
a votar i no remugueu
veïns doncs ja ho sabeu:
a votar i no pareu
veïns, vinga vota,
vinga va, macagum vota
Sí, senyor/a, que està molt clar
Els vots són raons
per donar tombs i més tombs
i no tindre que donar comptes...

un valencianet ha dit...

dupte que siges simpatisant del nacionalisme valencia donant el vot a partits espanyols com son el ppsoe,i ara no anant eladi l'alternativa sera castelar en el pspv per aumentar vots,aixo no teu creus tu ni farcit de vi.

Anònim ha dit...

Estiga qui estiga, ací no canviem mai les formes ni les maneres de governar.
Tots cara al profit.
S'enganyen si pensen que lo que és bo per a ells o el partit, també ho és per a la gent.

Anònim ha dit...

Qui perdona certes coses.
Qui perdona certes coses.
Té la vara del manar.
I depèn de com et poses.
Més o menys t'ha de pegar.
Més o menys t'ha de pegar.

Simpatizant del BLOC ha dit...

Valencianet lo que en reconeixeras que el govern del tripartit ha sigut un desgovern no???

un valencianet ha dit...

la rrao no mes te un cami i te la done tota.

Anònim ha dit...

Xe, açò no pot ser.

un valencianet ha dit...

que es lo que no pot ser esplicotejat millor.

Un simpatitzant del PP ha dit...

Jo voldria que el PP se n'anara allà on brama la tonyina, per incompentent quan manava i a la oposició, això si que es no fer res. Tota la feina del PP l'ha fete EU. A fer la mà...PP

Anònim ha dit...

Eso, que manden los míos manque sean malos. EU i l'Arc han fet el qu havien de fer: OPOSICIÓ. Alguns, no obstant, estan més còmodes sense oposició. Tirans hi ha a totes bandes, alguns disfressats de guais.

Simpatizant del BLOC ha dit...

Les preoximes elecions a simat crec que lopció es EU-Arc Iris