dilluns, 24 de gener del 2011

Simat obri l'Oficina d'Integració i Mediació Social d'Immigrants

Tot esforç, dirigit a integrar els immigrants en la vida quotidiana, ens pareix correcte i adequat. Qualsevol projecte en este sentit, repercutirà en una bona convivència entre tots. El que resulta trist és que açò es faça amb improvisació i atenent a objectius de curt termini.
Improvisació perquè el local destinat a esta oficina, havia de ser una aula d'interpretació de la naturalesa, que de sobte ha canviat la seua destinació. Quan i què va provocar eixe canvi? No ho sabem, però el tripartit ja ens té acostumats a eixos esquivaments.
L’objectiu a curt termini podria ser captar el vot dels immigrants per a les pròximes eleccions municipals. Són una bossa de vots, que com a bons depredadors, els partits intenten atraure, al preu que siga.
Ara caldrà estar atents per a veure el seu pressupost, el seu funcionament, quin personal es contractarà i quins resultats puga tenir, vigilant i estant atents a què no siga una oficina de captació de voluntats aprofitant els mals temps que corren per a moltes famílies.
Des del grup municipal d’EUPV-Arc Iris estarem pendents que este nou organisme no es desvie de les seues funcions.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Més valdria que s'ocuparen de la gent de Simat: joves i no tan joves que no tenen feina.

Anònim ha dit...

Hi ha que preocupar-se per tots els que en un determinat moment, viuen i treballen (o intenten treballar) en el mateix lloc.
Dels que han nascut ahi mateix, i dels que han nascut en altres llocs.
Ara bé preocupar-se no vol dir aprofitar-se, i és que alguns, la preocupació l'entenen com aprofitament.

Simpatizant del BLOC ha dit...

Recorde que eixe espai es pensava fer el casal jove jajaja cada dia sera una cosa despres de les elecions sera la casa de Serra ajjajaa

Anònim ha dit...

Si en encantem fan una Mesquita i au.

Anònim ha dit...

EL CAPITÀ MORO DIU :
No us preocupeu, el Casal Jove també el pague jo.