dijous, 4 d’agost del 2011

BOUS I ALCOHOL

Bàndol municipal del dia 2 i 3 d'agost:
"El primer dia de festes i a l'hora dels bous, hi haurà una furgoneta de Ricard que convida a beure a tot el poble"
Més irresponsables impossible.
La normativa taurina indica clarament que en els festejos de "bous al carrer" s'impedirà la presència de menors i persones amb evidències d'haver pres alcohol.
El nostre nou i flamant equip de govern popular, ignorant la normativa, fa públic un bàndol perquè tot just durant la celebració dels bous, la gent tinga accésa beguda gratis.
Després la policia completarà el treball, intentant traure a qui haja begut de més. I per sort que els bous no han provocat cap accident.
Una gran prova de civisme, responsabilitat i sentit comú del PP.
Clar que igual açò venia en el programa electoral i l'única cosa que fan és complir la seua promesa.

41 comentaris:

Simpatizant del BLOC ha dit...

Realment crec que açí el PP de simat no sap el perill en el que esta posant a l'ajuntament (que som tots), si pasara alguna cosa se la carregaría l'ajuntament osiga tots. en la meua opinió una mesura populista que ens pot portar problemes.

Un simater que pensa en el cap i no en els vots

Anònim ha dit...

Pues mira, la mesura populísta l'ha feta i posada en práctica l'empresa privada que vol fer propaganda de sa casa i resulta ser que el gerent d'eixa empresa formàva part a la llista del P.S.O.E. Està clar?????? Simater pensant????? Fa una setmana que està fent propaganda al Facebook.

Anònim ha dit...

Es que els de iu. esteu tontos o que? no vos pareix res be.

Anònim ha dit...

A Simat esteu com les cabres i tot el que passa ahí és perqué sou viciosos i alcoholics perduts encara que en caigueu superbé.

Anònim ha dit...

Donaven el Ricard a botelles o a xupitos?? AAAAAAA al de dalt, al que s'ajunta en un coixo al any coixo i mig.

Anònim ha dit...

no teniu coneixement, sóc votant del Bloc i amic del propietari de l'empresa que organitza aquest event, no só sospitós de ser del PP, però amb actituts com les d'arc iris és normal que ningú no vullga fer res al poble...s'enrecordeu quan Toni el de Padur va organitzar una orquetra pagada per ell mateixa? esteu fent un mal irreparable al poble... la festa Ricart només és això, una degustació de beguda que no obliga a ningú a entrar bufat a torejar, o es que a les barreres no hi ha alcohol? total una empresa del poble intenta fer algo i palos pels mateixos de sempre LA GENTOLA D'ARC IRIS!!!!!

Anònim ha dit...

Los del Arco Iris
somos puros,
somos castos,
no bebemos,
no fumamos,
si no fueramos ateos
seríamos Santos

jysvins ha dit...

soc jorx el que ha organisat el tema del ricard,em tranquilisa molt dir a gerard que deu de ser el que a escrit este articul,que no ha niagut cap mort "al menos per culpa del ricard "mes be al reves,el personal seu a pasat de putamare i moltiiiiiisimes gracies a l`ajuntament per aver permes una degustaciò que no es va inventar ahir i dema le faran en altre poble i cada dia de agost en un poble nou,"en uns faran bous en altres no"pero segur que jo que soc el que ua organisat i TÙ estageres sopant en mi fa dies."punyala trapera"? espere que mexpliques esta traidora i si no as segut tu gerard meu dius"si vols"no pots imaginarte lo despagat,decepcionat i no se que mes dirte ,de com em senc en estos moments.moltes gracies a als que meu tirat una maneta per aci i espere que ageu disfrutat de la festa.

Español de pro ha dit...

Señores de arco iris que cagada habeis hecho, estais como cabras. Una modesta empresa de simat os molesta, seguramente por ser simapatizante del PP y españolacomo todòs los empresorios,. Espero no veros por mi querido PP nunca más ahora que ya nos haceis falta. Gracias por ayudarnos a acceder a la alcaldia pero sobrais, amargados,acabacasas.

Anònim ha dit...

Menos mal que nos dieron Ricard, si hubierais sido vosotros los organizadores, habriamos bebido, "MALA LECHE". Dejadnos la fiesta en paz, "señores".

Anònim ha dit...

Senyors del arc iris, primer que res, el ban dels bous diu, que no es permetra l'entrada al recinte a gent que no reunixca les condicion fisiques. Per una copeta de RICARD posseu el crit en el cel? aleshores, tots els "carafals que es porten la seua propia nevera, amb la beguda dins que fem? els diguem, o trageu la nevera o no comencen els bous?
Deixeu viure la vida tranquilament.
Gracies Jorx pel Ricard.

P:D: feia temps que no entrava al blog (2 anys minim) pero haig de dir que esteu igual de torrats i "d'margosos" amb la gent de Simat.
Crec que seguire fent el que estava fent fins ara, no ENTRAR MES PER ACI.

Anònim ha dit...

Es la primera vegada que escric en este blog. He entrat per a vore el que li havieu escrit a Jysvins i he pegat una ullada a la resta. Millor no dic res del que pense perque no vullc fer mala sang. Simplement, no teniu raó i feu molta demagògia.
Signat: un simater que vol pau.

Anònim ha dit...

Uns donant de beure i altres impedint que els beguts participen. Societat estupida

Anònim ha dit...

L'alcohol està clar que afecta al servell. Es veu en alguns comentaris que hi han per ací.

Anònim ha dit...

Jo vaig als bous i si havera hi hagut alguna desgracia, voriem on està la demagogia i qui donava la cara.

Anònim ha dit...

No passa res, xe!
La crítica a la degustació de Ricard és una clavada de pata. No es pot polititzar tot, i menos, intentar criticar l'ajuntament mitjançant una activitat particular encertada per al dia que era (1er dia de festes). A més, si filem tan prim, el camionet de la beguda estava fora del recinte de bous.
Gràcies Jysvins per la iniciativa.

Anònim ha dit...

O siga que si la empresa es de Simat no es pot parlar, si es de fora si.
En Simat sou una tribu o que?

Anònim ha dit...

A lo millor han clavat la pata, però ja m'agradaria que quan clave la pata l'ajuntament, s'alce la mateixa polseguera.

Anònim ha dit...

el tema "per ami"no esta en si la empresa es de simat o de la xina,per lo que jo he pogut llegir aci es tracta que els tios estos en tall de atacar a pp,no els importa una merda clavar en un bon lio a qui siga encara que de ves en cuant sopen junts,jorx buscat altre tipo de persones per a sopar que en amics com estos no et faran falta enemics,anim!!!

Anònim ha dit...

Gerardo dona la cara!!!! i tu Jorx apren a esciure un poc que la escriptura ja fa un temps que es va inventar i ja va siguent hora de alfabetitzar-nos amic...

jysvins ha dit...

pal de de dalt,soc jorx i si no se mes res timporta AMIC ANONIM!!! i cuant tinges ganes de burlarte de algu al menos dona la cara o el nom cagamandurrio,(mira esta crec que la he escrita be)

Anònim ha dit...

Qué volen aquesta gent? però si són un apèndix del PP i ara volen dissimular. Ara que ja heu fet la millor feina que mai farà el PP per carrergar-se les esquerres. Sou patètics. Aquesta vos costarà cara electoralment, no teniu cap credibilitat.

Anònim ha dit...

Avui es el segon dia que entre aci. Totalment patètics els comentaris. La veritat es que aixó d'escriure des de l'anonimat dona molt de si, la gent s'envalentona i no te por a dir cap barbaritat. Redéu quin pais Calomarde!!!!!
Demagògia per tot arreu... ´
Va "anònims", ja podeu contestar, però sense faltar, val? Aixó serà massa demanar, veritat???????

Anònim ha dit...

ai,ai,l´enveja que roin es.

Batiste Ceba ha dit...

Ja l'he cagada!!!!!!!!!!!!
Me'n vaig als bous i he vist la botella de Absolut que teniu a la capçalera. M'han agafat ganes de beure, si em passa alguna cosa vos demanaré responsabilitats. Redeu quin país Calormarde!!!!!!!!!!!!!!!

PD; no soc el de les 10:22

Anònim ha dit...

La millor ajuda al PP va ser la moció de censura i el desgavell de govern posterior. És molt sufrit donar-li la culpa a altres.

Anònim ha dit...

El del primer comentari està sonat. Porta mitja vida signant com a simpatitzant de Bloc quan és un arquer de la "pata del macho". Ja ho tens bé "gilipolla" que tu no ets del bloc.

Anònim ha dit...

Les mocions de censura, en política, estan a l'ordre del dia. Hi ha que no ha sabut acceptar-les amb dignitat i homenia. Quan el PP està darrere de la moció ja no és el mateix. Si no esteu per a estar en política aneu a pastar fang que allí estareu millor.

Anònim ha dit...

Si amb veure la botella d'Absolut ja el bufes, si que ixes barat.

Anònim ha dit...

Les mocions de censura estan a l'ordre del dia, les seues consequències també.

Anònim ha dit...

Ale als bous a bufarmeeeeeeeee.

Anònim ha dit...

El nivell està clar: la notícia anterior sobre la repotenciació de la línia dalta tensió, un comentari. La notícia dels bous i el pastís francés, 30 comentaris. Tenim el que ens mereixem, al tatensió, alcalde del PP i una central nuclear si volgueren.

Anònim ha dit...

Per al de dalt,
aso no es un blog de alt nivell intelectual com en el que tu deuries escriure. Per tant no crec que sigues ningu per dirmos sobre que, i a on opinem o deixem de opinar

soburros ha dit...

q te arc iris contra jorx?

ell no pot fer una degustacio en la seua empresa privada?

si sou honrats demaneuli disculpes publicament abans danarsen d vacacions.
en aquest article leu cagat ben grosa.
enhorabona per al q ha escrit l´article. Has qedat de p.. mare.

Anònim ha dit...

Ànim Jorx, estic flipant amb lo del ricard, me'n faria massa??? El que ha dit lo d'escriure mal que se'n faça una i es relaxe. Hi ha altres negocis que venen alcohol dins les barreres... Tocotrooooc.

Anònim ha dit...

Jo he llegit l'articul i no vec que vaja contra jorj. Igual ni sabien que era de jorj. Amb qui es clava és amb el PP.

Anònim ha dit...

pa variar...

Anònim ha dit...

Esteu tots ressacosos. Ale, aneu a les Foies a relaxar-vos i refrescar-vos.

Anònim ha dit...

Ara clavant-se amb el PP, si han estat els principals artifecs de la victòria pepera.

Anònim ha dit...

Ara que porten al bou Ratón a Simat.

Anònim ha dit...

Parlant de bous, l'article de Marc a Levante-EMV sobre els bous i el tripartit de Tavernes no té desperdici. És ben cert tot el que diu i una llàstima que el nou govern de valler no ho compartisca.
Per favor, publiqueu-lo ací al blog i que s'enteren més persones.
Enhorabona per les idees.