dimarts, 7 de febrer del 2012

EL PSPV DE SIMAT IX REFORÇAT DEL DARRER PROCÉS CONGRESSUAL

L'aposta del PSPV de Simat per l'opció que representa Francesc Romeu en la carrera cap a la secretaria general, li ha eixit bé. El de Silla va enviar 11 delegats al congrés federal de Sevilla, i des d'un principi va apostar per Rubalcaba. La jugada li ha eixit bé tant al congrés provincial, on només per uns pocs vots va aconseguir tindre delegats al congrés federal, com a Sevilla, on la seua aposta, Rubalcaba, va eixir guanayadora davant l'estrident i virolada Carme Chacón.
Qui ha eixit tocat d'este procés, no obstant, és l'exalcalde de Gandia, J. M. Orengo, i els seus acòlits, que van fer el número de posar una urna per a que els militants triaren a Chacón com la opció per la que anaven a decantar-se els militants gandians al congrés de Sevilla. Porrot.
Ara el PSPV de Simat i de la Valldigna pot aprofitar estes circunstàmcies per desmarcar-se definitivament del lermisme rampló que domina o dominava des de Gandia, i volar per lliure. No cal oblidar que després de refer-se del porrot d'haver travessat per candidata perdedora, el lermisme tractarà de fer-se amb la secretaria general del PSPV, perquè hi ha massa llocs en joc, començant pel niu de lermistes que és l'Ajuntament de València, i passant per les Corts, Diputació i diversos organismes públics on el lermisme, tot aprofitant-se de la debilitat de Jorge Alarte, va col.locar tots els seus.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

i l'alcalde de Benifairó de quin sector és ? no el tiren encara al carrer ?

Anònim ha dit...

Vixca el Cardus de franc.

Simpatizant del BLOC ha dit...

Si els del PSPV de Simat son espavilats David no anira una atra vegada de numero 1

Anònim ha dit...

Si els del BLOC de Simat son espavilats Agustineta no anirá de número 1