dissabte, 18 de febrer del 2012

ELS SOCIS DEL BLOC AL PRINCIPAT, CÒMPLICES DE LES POLÍTIQUES DEL PP

Tot va començar poc abans de les eleccions autonòmiques de Catalunya en les que CiU va retornar al Govern. El president Artur Mas va anunciar el novembre passat l'aplicació d'un recàrrec sobre cada recepta farmacèutica que s'utilitza a Catalunya. El seu anunci no va provocar cap reacció del PP perquè les dues formacions havien consensuat aquesta fórmula de copagament sanitari abans de l'eleccions generals del 20 de novembre.
CiU tenia clar des de fa mesos la necessitat de pujar impostos i, sobretot, controlar les despeses per evitar desviacions i complir en 2012 amb l'objectiu de dèficit de l'1,3 per cent que marca la Unió Europea. En aquesta conjuntura, els nacionalistes van consultar amb el PP la fórmula més adequada per aplicar un copagament sense que la formació que presideix Mariano Rajoy ho veiera com una invasió en les competències estatals.
Va ser només l'inici d'un idil.li dels socis del Bloc amb el PP. Després ha vingut el suport de CiU a la reforma laboral que ha aplicat el Govern del PP a Espanya, la reforma financera, i la complicitat en totes les polítiques de retallades. Encara vorem a CiU fent costat al PP en la modifiació de la llei de vaga, i en l'aprovació dels pressupostos generals de 2012, que Rajoy es reserva per a després de les eleccions a Andalucia.
Per acabar-ho de rematar, CiU no fa res per a que les emissions de TV3 es tornen a rebre al País Valencià, i damunt deixa que el PP valencià pose condicions absurdes a la recepció de TV3, com ara que no s'empre el terme País Valencià per referir-se a la Comunitat Valenciana, quan País Valencià és un terme estatutari.
El Bloc podria demanar a Artur Mas que telefonara a Albertito Fabra i que li fera escriure cent vegades País Valencià a la pissarra, amb unes orelles de burro. Albertito Fabra és una persona que desprècia el valencià. El sap parlar, però mai l'utilitza per decisió pròpia. A més, el castellà en el que s'obstina en expressar-se l'utilitza mal i fa faltes orals de coordinació.



14 comentaris:

Anònim ha dit...

això està molt re bé, sobre tot venint dels socis del PP a Simat, des de que mana el PP a Simat, heu disminuit la presió i sols digueu que bajanades. GERARD dimisió !

Anònim ha dit...

De què ha de dimitir Gerard? De president del club d'escacs?

Anònim ha dit...

Més valdria que el BLoc dimitira de fer eixes aliances amb la dretona-reaccionaria-catòlica de CIU, a la que li pareix molt requetebé la reforma laboral.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

L'arc de Simat segur que té pactes amb el PP local,

Anònim ha dit...

Mare de Déu de l'amor fermoso, quant de cateto per ací. Tenim PP pa rato.

Anònim ha dit...

Zas! sabata als morros! amb la que esta caiguent i el senyor Marc Cabanilles encara creu que el Bloc és l´enemic?

Anònim ha dit...

En la que està caiguent, el que havia de fer el Bloc és trencar palletes amb CiU. Nyas, sabatà als morros.

Anònim ha dit...

pues vale! per Marc és el mes important despres ve que ens maten als xiquets en el luis vives, la reforma laboral i els retalls en educacio i sanitat i no tindre diners per arreglar goteres en l´escola.

Anònim ha dit...

De 47 detinguts, sols hi han 3 xiquets del LLuís Vives, els demés xafaxarcos i peluts....... Sòls falta el cojo Manteca.....


Carajillo!!

Anònim ha dit...

i tù!!! 14:49que segur que el cojo manteca al teu costat es roco sifredi.

Anònim ha dit...

Paregut a tú.

Simpatitzant de l'Arc Iris ha dit...

Aquestos de l'Arc Iris estan que se n'ixen. Amb prou de mantenir el seu poder dins al cúpula del PePolicia faran i diran de tot. Bo està el tema per seguir buscant l'enemic on no hi és.