dijous, 9 de febrer del 2012

ERRADES DEL SERVEI DE RECAPTACIÓ DE LA DIPUTACIÓ GENEREN MILERS D'EUROS EN RECÀRRECS A CONTRIBUENTS SIMATERS

Des que el servei de recaptació de la Diputació de València es va fer càrrec de la gestió tributària de l'Ajuntament de Simat, a l'inici del passat mandat, s'estan produïnt de forma sistemàtica errades en el lliurament de rebuts que estan costant milers d'euros als contribuents de Simat, creant a més situacions d'indefenció davant la impossibilitat de recórrer quan la via de constrenyiment està en marxa.
Atés que la situació es repeteix, que el nombre d'afectats augmenta, que la quantitat cobrada per recàrrecs és important, i que de forma individual és car i poc efectiu recórrer, Arc Iris està estudiant la constitució d'una associació d'afectats per fer front a una reclamació col.lectiva, o si més no, obrir al despatx de l'oposició de l'ajuntament un servei d'assessorament als afectats.
L'errada del servei de recaptació consisteix en què no té en compte les ordres de domiciliació bancària dels contribuents, i gira els rebuts amb notificació domiciliària. No obstant, aquells que havien domiciliat els càrrecs es sentien tranquils, fins que els ha arribat l'avís de la via de constrenyiment amb recàrrecs d'una mitjana d'uns 40 euros per contribuent. El primer any en el que es va cedir la gestió tributària, el servei de la Diputació va argumentar que les ordres de domiciliació s'havien de tornar a tramitar. No obstant, passen els exercicis fiscals i Diputació segueix sense aclarir-se amb les domiciliacions, per a perjudici dels contribuents, que no tenen més remei que fer front als recàrrecs de forma indeguda. Estem davant un mal funcionament d'un servei públic que està perjudicant als ciutadans, i per la qual cosa es poden reclamar responsabilitats i indemnitzacions.  

8 comentaris:

Simpatizant del BLOC ha dit...

La diputació governada per un inepte, i a pagar poca-ropa

Anònim ha dit...

No volieu PP?

Anònim ha dit...

erradeeeees?....vols diiiir!!???

Anònim ha dit...

Si davant d'una reforma laboral salvatge que va a costr "suor i llagrimes", ningú es mou per a res, perquè ens haviem de menejar per quatre euros del recàrrec dels rebuts.
Ja ens han prés per tontos, i saben que poden fer lo que volen de mosatros.
No voliem PP per a tirar als inútils del PSOE, pues ja tenim PP.
Ara aguantar-se.

simat de la risa ha dit...

entonces volies seguir en els inutils del psoe?

Anònim ha dit...

seguir? fa 16 anys que ens governen els inutils i xorisos del pp!
I ens han deixat netets!

El guerrero de l´antifàs. ha dit...

Et deuria de caure la cara de vergonya de votar a gent que ens roba, que fa aeroports inutils i damunt defensar-ho.
Gràcies per votas a gent que es gasta els diners en tonteries mentre ens quedem sense educació i sanitat pública.
No ens falta diners ens sobren xoriços!

Anònim ha dit...

No volieu PP? .....................
Sebastianet i Rus aleshores pel camp de gepa artificial. qui ho pagarâ? Com sempre .....Que poca vergonya que tenen.