diumenge, 12 de febrer del 2012

MÉS DE LA MEITAT DELS PARTICIPANTS EN L'ENQUESTA REBUTGEN LA GESPA ARTIFICIAL

Destinar ara 200.000 euros a la instal.lació de gespa artificial al camp de futbol no és una bona idea per a la majoria de participants en l'enquesta proposada per esta web. El 55% dels lectors que han participat han votat en contra de la instal.lació de la gespa, mentre que el 26% està a favor, i un 17% ho considera oportú, tot i que creu que no és el moment.
Atés que la gespa artificial és la principal partida inversora oberta als pressupostos de 2012, l'enquesta proposada per  Arc Iris ha estat enguany l'únic intent de fer participar els ciutadans en l'elaboració dels pressupostos. Els darrers anys del tripartit la participació ciutadana en l'elaboració dels pressupostos no hi va existir, tot i omplir-se la boca. No obstant, ara, el PP a la primera oportunitat que ha tingut de fer uns pressupostos tampoc ha preguntat als ciutadans quines són les seues preferències, encara que després se les passara pel forro.
Han participat en l'enquesta 45 lectors, dels quals 25 són contraris a la gespar artificial, 12 són partidaris, i 8 creuen que seria una bona idea però més endavant, quan escampe el temporal de la crisi.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Que plantes herbes i farem pastissets

Anònim ha dit...

no es poden fer arribar estos resultats a l´ajuntament?Per a que vegen que encara que els donarem la majoria,no estem a favor de posar la gespa?

El guerrero de l´antifàs. ha dit...

Ni de que ens tiren de la faena amb quatre xavos, ni de que lleven metges i mestres.
Haber elegido muerte!!! ara de que et queixes?

simat de la risa ha dit...

tu ho has dit, quedarse en el psoe hauria sigut muerte

Anònim ha dit...

quin psoe ni quin niño muerto? fa 16 anys que el pp ens governa en la generalitat i en les diputacions i ens han furtat els diners, se´´ ls han gastat en tonteries i no ens queda ni per metges ni per escoles. Et deuria de caure la cara de vergonya de defensar a lladres i inutils.

simat de la risa ha dit...

a catalunya no fa 16 anys q mana el PP i tampoc tenen per a metges i escoles.
Aci igual te, dretes, q esquerres. tots han furtat el q han pogut.

Anònim ha dit...

Ananu aneu peperos, això de que quan no vos convé mana el psoe i quan voleu es el pp. sou uns liantes amics de delinqüents i damunt es cregueu mes llestos que ningú.
Doneu vergonya. Això no vol dir que el psoe siga millor sols estic diguen del pp. El " y tu mas" no solventa cap problema ni escuda el
existents

Anònim ha dit...

Prova d'agudesa visual:
En que es diferèncien PP I CiU? No hay mas pregunats senyor jues.
aneu aneu peperos que deurieu d'anar demanat perdó pel carrer per haverlos votat, almenys que fores ric... pero puta i apaleà?

Anònim ha dit...

jo odie el pp, antes votaria a un mono que a ells,pero ara a cada vegada que vec els retalls,abusos,desinformaciò(que encara es pot aguantar pero de asi poc voreu),baixades de sous sobre tot als funcionaris,i encara en tindran mes,EM PIXE DE LA RISA I MENTRA UN DESCOLLONO QUE NO PUC PARAR!!!tots ho sabiem i ahi els tenim.a joderse tocaaaaaaaan!!!!

Anònim ha dit...

Vixca ESPAÑA!!! Vixca el PP!!! Vixca Ritaaaaaaaa!!!! i Vixca Sebastianetttt!!!!

Ajo y Agua!!!!

Anònim ha dit...

avore si tagarra un ataquet valent/a!!!!