divendres, 3 de febrer del 2012

NOVA ENQUESTA

Arc Iris interroga als lectors de la web sobre l'oportunitat d'instal.lar gespa artificial al camp de futbol. L'Ajuntament ha deixat al pressupost de 2012 una partida oberta per dotar-la, si és el cas, amb 200.000 euros provinents d'operacions de crèdit per a instal.lar la gespa. Només cal que la Diputació done el vist-i-plau i pose els 400.000 euros que s'ha compromés a aportar. Esta possibilitat ha estat la que més debat ha generat a l'espai obert als comentaris en esta web en tot allò referit als pressupostos. Mentre uns mantenen que tal com estan les coses no és el moment de fer una inversió d'este tipus, altres defenen que ara o mai, i que el camp de futbol està en condicions lamentables.
L'enquesta ajudarà a aclarir el posicionament, si més no, dels simaters que entren a opinar a esta web.

22 comentaris:

el guerrero de l´antifas. ha dit...

Ara o mai???
Per 300.000€ que costarà al final de la correguda posar la gespa, tens instal.ladors a patades.
Ara a preu Gurtel i subvencionada costa un poc mes caret.
A eixe preu sempre que vulgues.
quants xiquets juguen, 100? et gastaries 3000€ dels teus diners perque jugue mes comode a futbol el meu fill?

Anònim ha dit...

Pues no, no mes gastaría,
en pareix que están burlanse de mosatros, Per que no hi han dines per a pagaar la subvenció de la COSIVA i per a que juguen a futbol els xiquets sí? Si els pares no treballen tal volta no els podrán comprar ni l'equipatje. Un poc mes de coneiximent i que es gasten els diners en coses mes productives,

Anònim ha dit...

Tota la rao teniu.Tampoc mos informen de lo que mos costara, mantindrel, cada cuant es canvia la gespa,i lo que mos costara financiarlo.Crec que es com si jo em comprara un ferrari, encara que em pagaren la mitat de lo que val, a fondo perdut. Seria una ruina total per a mi.

Anònim ha dit...

Pues jo no ho tinc clar, ni a favor ni en contra, però quan no timgam feina ni diners a gastar, al menos podriem tindre un lloc desent on anar a jugar i torbarmos, grans i menuts, sense que ens coste diners.
Clar que per a no gastar diners, també podriem estar tot el dia en la font gran.

Anònim ha dit...

El nostre Sebastianet, te deliris de grandessa al igual que Camps, Rus, la Rita, i alguns altres del PP, que fent grans obres i grans events sobliden de que la gent te que menjar, estudiar, i tindre una sanitat competent.Que li expliquen als pares dels xiquets que pateixen fret a les ascoles,i que proximament es quedaran sense bus per anar a l'intitut, per falta de pago de conselleria, que amb els dines dels notres impostos, en este moment es destinen per a un camp de gespa. Que no dic que no siga bo, pero que de ninguna de les maneres es ara el moment.Reflexionem tots un poc i posemmos prioritats.

Anònim ha dit...

Pense exactament igual que el de les 19:19

Simpatitzant de l'Arc Iris ha dit...

No sé que vos ha passat. Abans es tiraveu al coll quan l'ajuntament anava a fer alguna cosa, ara feu enquestes. Per què serà?

Anònim ha dit...

Serà perquè dels que es diuen d'esquerres o volen fer creure que son d'esquerres, s'espera prou més d'allò que va fer el tripartit.
Serà perquè de les esquerres s'espera algo més que repartir-se càrrecs i assesors.
Serà perque quan manen els que es diuen d'esquerres, sempre acaben oblidat-se d'on venen.
Per això serà.
La dreta no te tants problemes: Quan manen fan això , polítiques de dretes.

Anònim ha dit...

Algo no en cuadra a mi, per una part al PP de simat vol gastarse 20000€ en fer una auditoria, per a vore com estan els conters de l'ajuntamet.Per una altra part, vol amprar 200.000 euros per la gespa del camp.Jo a ma cassa, si no crec que tinc els conters clars, i l'economia sanejada no ampre diners, i si crec que que puc amprar diners, no tire 20000 € en fer una auditoria.

Anònim ha dit...

17:04 ta faltat firmar
-IDIOTA CONFORMAT.

Anònim ha dit...

Al de les 18:37.No és cert. Lo que és just és just i lo que no, no. No es deu parlar per parlar. Quan l'Ajuntament del tripartit va anunciar la compra del trinquet la web d'Arc Iris ha va alabar i va animar, i el regidor V. Mansanet ho va recolzar al ple. I al final no vam tindre trinquet. Veus, pa una bona que anaven a fer, no res.

Anònim ha dit...

volien comprar el trinquet i no volen la gespa ? mes realitat i menys demagogia, mes valdria calfarse el cap el politiques d'empleo , en buscar algo mes productiu per a eixos 200 mil eurets i que a simat hi han mes de 150 persones a l'atur, no estem de alcalde sols per cobrar 14 pagues de 1800 euros

Anònim ha dit...

Gent com eixa que li diu a un altre IDIOTA CONFORMAT, simplement perque no està d'acord amb ell, és un altre motiu del perque les coses estan com estan.
Amb gent aixina s'expliquen moltes coses.

Anònim ha dit...

molt be 11,47 dacort amb tu

Anònim ha dit...

moltes coses sexpliquen cuant et dones conter que hi ha molt de "idiota conformat".perque este tio(17:04) es fa morat de criticar a les esquerres i despres alaba a les dretes perque fan politica de dretes i cuant un racista li pege dos pataes a un negre estara dacort perque com es racista,i si un pedofil abusa de un menor tambe estara dacort per la mateixa regla de tres.entonces espavilaet de 11:47 mira be a qui li dones la rao antes de fero a no ser que tù tambe siges un IDIOTA CONFORMAT.

Simpatizant del BLOC ha dit...

El que es vol fer al camp es una despesa totalment inutil, des de tots els partits deurien proposar esmenes per a crear llocs de treball, e moment del que va de legislatura per a mi nungun partit aprova en el lloc en que esta

Anònim ha dit...

Jo no he llegit que l"idiota conformat" alabe les dretes ni el racisme.
A vore si llegim bé.
Està diguent-te que les dretes fan politiques de dretes (igual que el racistes fan coses racistes).
O tu que eres tant listo (i no tens res d'idiota), que esperes que les polítiques d'esquerres les faça el PP?

Anònim ha dit...

pues espere el mateix que segurament esperareu tots pero jo no em conforme.ara tù com a bon idiota conformat em pots dir,que si no em conforme que me la maxaque amb dos pedres pero jo seguire sense conformarame

Anònim ha dit...

Mira un maleducat com tu (idiotes, machacarsela) no arribarà a cap lloc, perquè amb eixe llenguatge i eixa prepotència, sempre aniràs a soles.

Anònim ha dit...

huuuuuuuuuuyyyy MACHACARSELA que paraulotaaaaaaaaaa.!!!!!!!!

Anònim ha dit...

En lo de dir-li idiota a un altre per dir la seua opinió, ja n'hi ha prou per a vore com eres.
Oblidat de mi.
"Cambio y corto"

Anònim ha dit...

fet.