dijous, 10 de maig del 2012

ARC IRIS ES CONGRATULA DE LA PARALITZACIÓ DEL PROJECTE DEL RIU VACA

Arc Iris es congratula de que el projecte de laminació del riu Vaca haja quedat exclòs dels pressupostos generals d'enguany, tal com ha demanat de forma reiterada esta associació, i demana al Govern que la inversió prevista de 40 milions d'euros es destine a altres finalitats, sobretot a polítiques actives d'ocupació a la Valldigna, polítiques socials, i promoció turística. I si no que es destinen a retirar els milions de tones de terra que s'hi han dipositat per assecar la marjal, i així poder recuperar l'humedal.
Arc Iris manté des de l'inici que este projecte és un contrasentit i estava concebut per a promoure noves urbanitzacions, i legalitzar il.legalitats comeses a la vora del riu.
D'altra banda, esta associació lamenta que EU de Tavernes haja entrat en el joc de la política gallinera i hipòcrita del PP, PSOE i Bloc, consistent en demanar al Congrés dels Diputats la represa del projecte. Una manera de fer el ridícul com qualsevol altra.
El projecte de laminació del riu Vaca ja no interessa ni a l'Administració ni als especuladors perquè encara que s'hi executara, a les noves zones urbanes que es generarien a la Marina ningú posaria ara un cèntim en alçar nous edificis, xalés o camps de golf. Per tant, estava clar que l'objecte del projecte no era impedir inundacions, sinó deixar a bon resguard les noves promocions urbanístices prop de la mar. Si Tavernes no ha sabut programar el seu creixement urbanístic respectant la zona de ribera, el contribuent no en té cap culpa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No fa falta que es congratuleu, que no es fa per la vara que digueu que heu donat, sino perque no hi ha un duro.........

Anònim ha dit...

Pues si, per la força d'Arc Iris no serà, pero està clar que quan hi han diners en abundancia, tots els que manen, siguen del partit que siguen, perden el servell i la raó.
I això Arc Iris imagine que tampoc au pot canviar.

Anònim ha dit...

crec que us aveu congratulat molt pronte.
total lo unic que no es fara es lo de la vaca.si espereu que es gasten un €uro en altra cosa com ha contrapartida eu teniu molt vert.ANIM XICOTS!!!

Anònim ha dit...

La laminació de un riu, sobre tot si té poc caudal, seveix per ampliar el llit del riu,retrasar les avengudes,omplir els vertens dels pous,aumentar la fauna piscicolay terrestre, es referent de les aus migratories y les estables,aumenten les posibilitas de oci( peixca, passeigs en barca,... y segur que moltes coses més. Y vos asegure que es pot fer per menos de 210.000€ en el terme de Simat. Anim¡També a la Colomera.