dijous, 31 de maig del 2012

ON ESTAN ELS DEL GOLF?

On estan ara els del golf i els mil cinc cents xalés després de tantes pressions i amenaces per tirar endavant la bogeria? On s'amaguen? Perquè no ixen ara a demanar el PAI? 
Això de Bankia ha estat una enganyifa de dimensions incalculables. On estan els diners? Perque els diners no s'han volatilitzat. Algú els té. Qui els té? Aquells que van vendre apartaments a 250.000 euros quan ara s'ha vist que només en valien 100.000, com a molt. Qui va comprar ha vist devaluat el seu patrimoni en més d'un 50%, i qui va vendre se'n riu d'amagat. Però encara en volien més. Volien fer xalés al Mig l'Horta i vendre'ls a mig milió d'euros. Ara no podríem ni pagar la contribució, i no parlem de les quotes d'urbanització. Però a ells tant els fa. 
Com ha dit algú arran d'aquesta crisi, el pitjor de la crisi no és la crisi mateix, sinó comprovar el fet de que s'ha perdut la vergonya.
Si s'arriba a moure el PAI, centenars de propietaris es vorien ara amb parcel.les urbanes amb superfície mínima de 500 metres que ningú vol ni pot comprar. S'haurien de fer càrrec d'un IBI de vora mil euros, a més de la resta de tributs que genera un immoble urbà. I tot això després d'haver pagat multimilionàries quotes d'urbanització. El més probable és que ara el terme fóra un cementiri amb esquelets de formigó, però a ells tant els fa. On són aquells que cridaven, que amenaçaven? No hi són. Ara venen males i toca socialitzar l'empastifada. Ara tots són comunistes i clamen per una banca pública.
Aquells que com Arc Iris van advertir de la que se'ns podia venir al damunt vam haver de suportar tota mena d'atacs. On són ara?

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara on posa la paraula "golf" poseu "polígon". Quina diferència hi ha? Pues que els de Arc Iris, no es sap perque (o si) tenen interes en que es faja el polígon en la que està caiguent

Anònim ha dit...

De bovos és el món ple. El polígon és una inversió productiva i el golf és una inversió per a traure'ns els duros i rascar-nos el melic. I els d'Arc Iris per tindre tenen interessos a un lloc i a l'altre.

Anònim ha dit...

Una inversió productiva?? el golf també era una inversió productiva en el passat. No em digues que encara no has vist ningun dels milers de pobles que hi han en espanya amb polígons desèrtics o "cementiris amb esquelets de formigó" que allí no s'acosta una empresa ni per equivocació

Anònim ha dit...

Quan de listo hi ha, senyor.
Fer hui en dia un poligon en un lloc apartat com Simat, és una ruina, i com els de l'arc son tan tontos, ara resulta que tenen un interés gran en fer-lo.
Serà que tenen ganes de pagar un dineral amb la urbanització i quedar-se amb un solar que ningú vol.
Que tontos que son.

Anònim ha dit...

Heu oblidat un detall sense importància: el polígon ocupa una superfície de 200.000 metres quadrats, i el golf 1'5 milios de metres quadrats. Ho dic per si ningú havia caigut en el detall.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Al de les 19:03 Ah pues com el polígon es més xicotet, avant!!!!
a vore, una inversió ruïnosa segueix sent ruïnosa tant si val 10 o 100 milions d'euros... la qüestió ací es no ser borregos. No vegem lo que ha passat el altres localitats amb els polígons??? de tontos està ple el món

Anònim ha dit...

Això com és que en aquest mateix article, no es pregunta també on estan els que volen una horta verda i no plena de secalls i bancals perduts. Crec que deuen estar on estem tots, amagats i sense un duro.

Anònim ha dit...

L'horta plena de secalls té encara totes les possibilitats obertes. Si els comerços deixen de pactar els preus i d'estafar al llaurador, encara hi ha eixida. El formigó no té marxa arrere. Au cacau.

Simpatizant del BLOC ha dit...

ENCARA NO SEU DONAT CONTER PERO EN SIMAT en l'actualitat ni en el futur serà viable NI el poligon NI el camp de golf hem d'optar per altres sectors clarament

Anònim ha dit...

Simat té un gran potencial,falta gent emprenedora i gent que arriesgue,no podem tancar-nos i no deixar fer res a Simat.De segur que l'equip de govern que hi ha actualment està obert a col.laborar amb iniciatives que pugen donar treball i productivitat al nostre poble.

Anònim ha dit...

Si, quan s'hagen gastat tots els diners en el poliesportiu (padels, gespes...), s'enrecordaran de que hi ha gent que necessita feina...