dijous, 17 de maig del 2012

VIA LLIURE A LA GESPA ARTIFICIAL DEL CAMP DE FUTBOL

La Diputació de València ha donat via lliure a la subvenció de 200.000 euros (50% del cost)  per a instal.lar la gespa artificial al camp de futbol de Simat. Ara l'Ajuntament haurà de recórrer al crèdit per a finançar la resta. El preu de licitació estarà al voltant de 400.000 euros, tot i que el govern local confia en que els preus a la baixa dels licitadors facen que la quantitat a finançar mitjançant l'endeutament siga d'entre 150.000 i 200.000 euros. 
Els detractors d'esta iniciativa consideren que no és el moment de recórrer al deute per finançar una actuació d'este tipus.  Més valdria, afirmen des d'esta corrent, que l'ajuntament dedicara eixa quantitat a estimular la contractació d'aturats, com ha fet l'Ajuntament de Gandia, que dóna una subvenció a les empreses de 2.500 euros per cada aturat que contracten per un termini no inferior a sis mesos. 
Els partidaris, però, defenen que no es pot deixar passar una subvenció de 200.000 euros. Tard o d'hora s'havia d'emprendre la gespa artificial, i ara és el moment perquè hi ha subvenció, diuen.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuatro puntualiaciones:

1.- No es el momento de hacer césped artificial. Es una iniciativa cara y que nos va a endeudar demasiado, tal y como está la situación. Simat tiene otras necesidades y prioridades. Ni las saben ni hacen participar a nuestra gente de nada. Gobiernan de espaldas al pueblo. Por qué sino, preguntad a cualquier vecino, qué se hace o qué se gestiona en el ayuntamiento.
2.- Sebastián me ha defraudado muchísimo. En Simat han habido equipos de gobierno nefastos, sí, nefastos y sin ideas, sólo por tener unas siglas conocidas estaban governando. Actualmente pienso lo mismo. Nadie del actual ayuntamiento, no tiene ni idea de gestionar este ayuntamiento, nadie.
3.- Este blog es un desastre, me avergüenzo de él e incluso de estar escribiendo en él, pero tenía que decirlo. Pero me avergüenzo de quienes llevan el blog, porque es un blog político y ellos estan al 100% con el PP. También me avergüenzo de quienes escriben con esas formas. Dice mucho de ellos.
4.- Lamento por no atreverme aún a escribir en valenciano. Veo que muchos lo hacen y me da verguenza por cómo lo hacen. Eso no es respectar y querer una lengua, eso es desprestigiarla. Lo estoy aprendiendo y cuando vea que no hago faltas, podré escribir no sólo para mi, también para los demás. Mientras tanto, en español. Eso sí, con educación y sin insultar a nadie. Buenos días. Bon dia.

Anònim ha dit...

Fa uns quants anys també hi havia subvenció i aquest mateix alcalde no la va voler demanar, o no va saber.
Voldria jo saber: Arc iris esta d´acord amb aquest ajuntament?

Simpatizant del BLOC ha dit...

Lamentable que es pose ara la gespa artificial en les condicions

Anònim ha dit...

D'acord amb este ajuntament? No ho sé. Comparat en lo que hi havia... al menos els autónomos anem cobrant.

Anònim ha dit...

cobrat? fins que tinguen la gespa, despres ni cobrar ni metge ni ajuda de llibres, ni de transports, ni panyals pels nostres majors, ni moltes coses mes. Si ara estas cobrant guarda que despres sols tindras gespa.

Anònim ha dit...

És molt fàcil avergonyir-se de lo que fan els altres.
Quan no es fa res, no hi ha res de que avergonyir-se, ni tans sols de no ensenyar-se valencià després de 40 anys de democracia.
Sembla que el desastre eres tu.

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

He pensat en alguna ocasió que el poder corrompeix a les persones, ara el que tinc clar és que els torna bojos. En quin cap entra que tal i com estem ara algun alcalde se li ocórrega posar gespa artificial gastant-se els diners que no té. Això és com un parat que no té per menjar però es compra una casa perquè està barata. Estan sonats. Demanen 336.121,15 euros a l'estat perquè no poden pagar als proveïdors i al mateix temps demanen un crèdit de 200.000 euros. Serà a Bankia no? Si el que ténen és deig de demanar un préstec, dic jo que convindria més que fóra per a fer un banc de llibres escolar, ajudar a pagar l'autobús que duu als xiquets de batxillerat a Tavernes, dónar feina als parats de Simat, adelantar als jubilats que no puguen pagar la part de medicines i taxis fins que se'ls torne el que han adelantat. En fi en coses més útils i més necessàries. Està tota Espanya fent retallades menys Simat, que estem tant rics, ja que nuguem els gossos amb llangonisses, que ens podem permetre ara gastarmos 200.000 euros, clar a algun lloc tindrem que anar a passar el temps els parats i els seus fills, ja que no podran estudiar batxillerat (llibres mes autobus) per no poder pagar, però jugar al fubol decentment sí. SEBASTIÀ DEIXA L'ALCALDIA QUE EL PODER ESTÀ FENT QUE PERGUES EL SENY.

Anònim ha dit...

Jo també voldria saber si lo que queda del tripartit èstà d'acord amb este ajuntament.
Primer perque no diuen esta boca es meua.Res de res.
I segon perque hi ha qui te molt d'interés en saber la opinió d'arc iris (0 regidors), pero pareix que no té cap interés de saber la opinió del tripartit (4 regidors).

Anònim ha dit...

molt molt d' interes tampoc tinc, l' interes el tinc en poder arribar a fi de més i amb l´ajuntament que tenim ara mateix no se que dir-te.

Anònim ha dit...

A 18 DE MAIG 8:32:masa vergonyos pareixes tù,i no obstant idiotades no en dius poques.o siga que fins que no et sapies perfectament el valencià escriuras en castella,pero si que vols ensenyar a tot un ajuntament a fer conters,que eres economiste?.
resulta que ten avergonyixes dels que sabem no sabem molt escriure en valencià pero de totes formes volem expresarmos com bonament sabem.mira tu eres IDIOTA,XULO/A I PREPOTENT.Eso sí, con educación y sin insultar a nadie.(com tù diries)

Anònim ha dit...

Poc té que vore l'Ajuntament per a que no pugues arribar a final de mes.

Es una opinió personal.

P.D. A no ser que sigues funcionàri i no el paguen la nòmina, cosa que no crec.

Carajillo.

Anònim ha dit...

LAMENTABLE SEBATIAN

Anònim ha dit...

algu no arribara a fi de mes,pero sebas pareix que si pq el delata el seu ventre ben alimentat.

Anònim ha dit...

amb el sou que s'ha posat ja podria alimentar eixe ventre ja... pero a base de mariscades si vullguera

Anònim ha dit...

Crec que aquestos dos ultims comentaris sobren. Estem parlant de la gespa no del ventre de Sebastian. Que al fi i al cap cadascu pot fer el que vullga amb el seu ventre.

Anònim ha dit...

Confiant amb la coherència del PSOE espere que també estiguen en contra dels bous, les verbenes, el castells, la festa del dia de la Valldigna, la festa del 9 d'Octubre, la cavalcata dels reis Mags, etc.
Per cert, en les íltimes eleccions, on el PSOE volia fer la gespa, ja estavem dins de la crisi ¿o no?

Anònim ha dit...

Ah, i ara que m'enrecorde, no he sigut mai votant del PP.

Anònim ha dit...

I enyooooooooooooorrrrr!!!!! Volien gespa i trinquettttt !!! Lo que pasa es que no tenen memoria histórica.....

Anònim ha dit...

I no es va fer perque costava molts diners....pareix que 400.000€ de tots per al panxudet no son diners!!!això que val?

Anònim ha dit...

A tú voldría voret jo, a saber quí eres i lo criticable que pugues ser....
I Sebastià no es el Capità Mòro.

Anònim ha dit...

Jo no em gaste 4000 € per xiquet que juga a futbol quan possiblement son pare no tinga treball este estiu. T'agrade o t'apanye el capità moro s'ha tornat gàbia.