divendres, 26 d’abril del 2013

ÁLVARO VA LLANÇAT


El regidor socialista de Simat Álvaro Alminyana, un dels cent integrants del comité nacional del PSPV, el màxim órgan de direcció entre congressos, té previst prendre la paraula en la reunió convocada per aquest dissabte amb la intenció de reprendre algunes de les actituds del secretari general, Ximo Puig, i de l'executiva que l'acompanya.
La posició d'Álvaro és de privilegi dins l'organigrama del PSPV, i si el van triar pensant que mancava de criteri per a intervindre, es van equivocar. Al darrer comité, fa mig any, el regidor simater ja va tirar en cara a la direcció del PSPV el poc ús que en fan del valencià els seus dirigents en totes les seues intervencios públiques, tant a les Corts i altres institucions com als mitjans de comunicació.
Aquest dissabte 27 d'abril Álvaro Alminyana vol denunciar davant els màxims dirigents del PSPV la indefinició en les propostes programàtiques i la consegüent desorientació dels militants i simpatitzats, que a hores d'ara no saben si són federalistes, republicans, monàrquics o de Bepe Grillo. 
Les perspectives electorals no són bones per al PSPV, i alhora el seu secretari general, Ximo Puig, és un hàndicap per a un virtual govern tripartit a la Generalitat, atés que molts militants de l'esquerra del PSPV no acaben de conformar-se amb que Ximo Puig puga ser president amb els seus vots. A més a més, si les perspectives electorals evolucionen com ho estan fent és possible que Compromís supere al PSPV en vots i escons, d'ahí la batalla que s'ha obert a aquesta coalició de partits, on Enric Morera ha dit aquesta setmana que no es resigna a que la líder d'IPV Mònica Oltra haja de ser la cap de cartell. 

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ànims xicot,gent jove i amb gana que falta fa.

Anònim ha dit...

Em jugue algo a que eixe comentari l'ha escrit el mateix Alvaro

Anònim ha dit...

Jo també ho crec, que prove Alvaro a presentar-se i vorà com queda......

Anònim ha dit...

prova tu a presentar-te!
almenos encara ni ha gent amb un poc de dignitat que defensa els valors en els que creu

Anònim ha dit...

"El regidor socialista de Simat Álvaro Alminyana, un dels cent integrants del comité nacional del PSPV".
Colló, 100 integrants soles del pesoe, apart els altres. Hi ha mes politics que funcionaris