dimecres, 22 de gener del 2014

TOTS PLEGATS A LA CAÇA DEL TURISTA


Els alcaldes de la Valldigna, Jordi Juan (Tavernes), Sebastià Mahiques (Simat), Agustí Pascual (Benifairó), Maria Hernandis (Barx) i la regidora de Turisme de Tavernes, M. Carmen Canet, han estat presents en la jornada inaugural de la Fira de Turisme de Madrid (FITUR), certamen on promocionen els quatre municipis com una única destinació turística de platja, patrimoni històric, i patrimoni natural. 
Les localitats de la Valldigna estan representades per les màximes autoritats en la jornada inaugural de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR. Tavernes, Simat, Benifairó i Barx van un any més de manera conjunta per a promocionar l’oferta turística global de la comarca en la fira turística per excel·lència.
D'altra banda, la fallera major de Tavernes, Amparo Mayans i Palomares, junt amb el president de la Federació de Falles Junta Local Fallera, Ximo Felis i Alberola, donen a conèixer un any més els atractius de la festa fallera dins del pavelló de la Comunitat Valenciana i de la Diputació de València.
FITUR s’inaugura hui dimecres 22 de gener en el recinte firal de Madrid, i es pot visitar fins al pròxim cap de setmana.