dimecres, 27 d’agost del 2014

CINC DETINGUTS PER UN ROBATORI A UNA CASA DE SIMAT EN EL QUAL UTILITZAREN UNA PISTOLA TASER

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a cinc persones com a presumptes autors d'un robatori en un habitatge de Simat el passat 16 d'agost en el qual van arribar a efectuar diverses descàrregues amb una pistola elèctrica Taser a un dels propietaris i amenaçaren a uns altres, segons ha informat aquest dimecres en un comunicat l'Institut Armat.
Per açò, es va iniciar l'operació Tamis, per part de components de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldigna, per a localitzar, identificar i detenir als autors d'aquests fets. La recerca va permetre la detenció d'aquestes cinc persones d'edats compreses entre els 19 i els 25 anys, i de nacionalitat espanyola, búlgara i brasilera, que integraven una banda criminal.
Quatre dels detinguts van ser els que van entrar en el citat habitatge encaputxats amenaçant amb un Taser a una de les persones que es trobaven en eixe moment en el domicili i davant els crits d'auxili de la mateixa, va acudir el pare en la seua ajuda, moment en el qual un dels detinguts li realitzeà diverses descàrregues amb aquesta arma elèctrica, i abans de la seua fugida, van sostraure de l'habitatge un mòbil i una tablet.
Mentre, el cinquè dels detinguts, capitost d'aquest grup organitzat, era el que facilitava la informació necessària per a perpetrar els fets delictius.
Fins al moment la Guàrdia Civil ha pogut esclarir aquest robatori amb violència comès per aquest grup organitzat i espera esclarir més fets a mesura que avancen les recerques. Les diligències juntament amb els detinguts han passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció nº 2 de Sueca.