dimecres, 5 de novembre del 2014

A VORE SI APRENEM ALGUNA COSA


L'alcalde de Simat, Sebastián Mahiques, ha participat este dijous com un més en la trobada comarcal d'empresaris amb el conseller d'Economia, Máximo Buch, i el president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata. Ha estat una trobada al marc de l'Alqueria del Duc, a Gandia, seguint la consigna del PP estatal d'implicar als empresaris a tots els àmbits en la solució a les xifres de l'atur. Coses de l'any electoral.
Allò bo per a Simat seria que l'alcalde camuflat d'empresari haguera retés algun concepte d'aquesta trobada i donara amb una solució per tal de buscar alguna forma de dinamitzar alguna activitat productiva a Simat, la gran assignatura pendent d'este govern. Els turistes passen de llarg, l'agricultura s'està abandonant, la comercialització de cítrics va baixar la persiana, indústria no n'hi ha, i al final s'haurà d'experimentar amb el conreu massiu de la figa de pala abans que el caqui sobresature els mercats i passe de moda. 

1 comentari:

joan ito ha dit...

Si l'ajuntament te que crear llocs de treball, apañats estem. Te que ser l'iniciativa privá, i al nostre poble per desgracia, poca en tenim. L'ajuntament en un presupost de 2,3 millons d'euros on el 80% es gasto de personal, disme que pot gestionar?