dimarts, 25 de novembre del 2014

LES NOVES BOMBETES DE SIMAT TAMBÉ SÓN D'INELCOM


Les bombetes led que s'estan instal·lan a l'enllumenat públic de Simat són també de l'empresa Inelcom, com a la resta de municipis acollits al pla d'estalvi energètic, segons ha informat l'alcalde interrogat al ple celebrat este dilluns sobre el procés d'adjudicació de les bombetes.
El paper d'Inelcom en el subministrament de bombetes als municipis ha estat posat en qüestió arran d'una informació publicada este mateix dilluns pel diari El Mundo, segons la qual el president de la Diputació de València, Alfonso Rus, "va participar personalment en la gestació i aprovació d'un contracte que sembla fet a la mesura" del propietari d'Inelcom, un empresari de Xàtiva, la ciutat de la qual és alcalde, i amb el qual manté una estreta relació d'amistat. L'empresa Inelcom, propietat de Vicente Quilis, ha sigut la gran beneficiada de la concessió, per 30 milions d'euros, la major aprovada a Espanya per a substituir bombetes convencionals per llums led de menor consum en tots els ajuntaments de la província. Tot i que era voluntat dels municipis acollir-se al pla, segons El Mundo Rus va aprofitar la capacitat econòmica, política i administrativa de la Diputació per a que se li atorgaren de forma massiva a este empresari.
L'alcalde de Simat, Sebastián Mahiques, ha dit este dilluns al ple que el procés de contractació va ser obert, s'hi van presentar més empreses, entre les quals el Corte Inglés, i finalment l'oferta de l'empresa de Xàtiva era la més avantatjosa. 

Ara una investigació del diari El Mundo apunta al fet que Alfonso Rus, que també és president del Partit Popular a València, en "presumpta connivència amb Quilis i altres dirigents", hauria fabricat a la seua conveniència un contracte, que es va adjudicar en 2012 i acaba de ser renovat per 10 milions d'euros més i del que ix àmpliament beneficiat el citat empresari de Xàtiva a través del muntatge de milions de bombetes.
Fins que va aconseguir aquest contracte, l'empresa de Quilis, que és natural de La Pobla del Duc però ha desenvolupat tota la seua carrera a Madrid, mai s'havia dedicat a la fabricació o instal·lació d'aquest tipus de bombetes. Segons informació recaptada per aquest diari, Inelcom va usar a càrrecs públics com a comercials per a aconseguir que els ajuntaments signaren convenis públics amb els quals adherir-se al pla global ideat per Rus.
Segons la informació del diari El Mundo, el procés administratiu previst en la Diputació per a adjudicar la substitució de bombetes és molt particular. La central de compres de la Diputació, un òrgan creat per a optimitzar al màxim els recursos públics, canalitzava els encàrrecs després de convocar un concurs públic durant l'estiu de 2012.


La central de compres posava a la disposició de tots els alcaldes de la província de València cinc empreses diferents perquè els municipis escolliren l'empresa i el tipus de bombeta que més s'acostava a les necessitats de la seua població.
Mesos després d'aprovar-se les bases, els alcaldes es dirigien a la central provincial per a realitzar els seus encàrrecs. Sobre el paper, el projecte només aportaven avantatges per als ajuntaments: canviaven totes les bombetes dels seus municipis gratis total -el cost era assumit per la Diputació, una institució sanejada perquè es nodreix de transferències de l'Estat- i damunt reduirien la factura de consum d'electricitat en un 60%, aproximadament. Una ganga segons El Mundo, perquè amb el tipus de bombeta que fabrica Inelcom no cal canviar l'estructura del fanal, només substituir la bombeta per un *led.
Per a poder beneficiar-se d'aquest projecte els alcaldes només havien de signar un conveni de col·laboració amb la Diputació i després triar empresa. No obstant açò, el procediment es va dissenyar de tal manera que acabava pervertint-se a favor d'Inelcom, segons l'esmentat diari, de forma que eixa empresa va aconseguir la major part dels contractes beneficiant-se d'una "legió de comercials, quasi sempre associats al Partit Popular de València (encara que no tots) treballant al seu servei".

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Per què ningú diu que Inelcom es l'única de les empreses que te fabricació propia, que no compra a Xina i que pot adaptar les bombetes a qualsevol lluminaria cosa que els altres no fan. Pot ser per aquest motiu que haga venut mes que els altres?

enric no plore ha dit...

Aixo no importa. Es de Xativa como Rus. Tot lo demes no val.

Anònim ha dit...

Efectivament. Enric te molta rao, un empresari que dona treball a mes de 1400 treballadors (segur que mes de un de Simat) sols per ser de Xàtiva, que no ho es, es de La Pobla del Duc, algo deu haber fet mal, perque es del poble del Rus. Abans de parlar hi ha que informase, cada ajuntament ha contratat a qui li ha paregut millor i entre el que han contratat amb Inelcom hi han de tots els partits.

Anònim ha dit...

A veure si ho entenc,
Si jo munto una empresa, i gràcies als meus amics que governen, venc la meva producció a càrrec dels ciutadans, això és legal ia les altres empreses que puedadan optar, "QUE ELS DONIN PEL CUL" (com ja va dir una honrrada política)
- Les altres empreses tenen treballadors xinesos?
- Vosaltres amb els vostres diners canviaríeu l'enllumenat de la vostra casa, i gastariais en todad les xorrades que es gasten els nostres impostos?
- No compreu res que no estigui produït en la vostra Espanya?

De totes maneres, encara ens passa poc, per molta merda que tinguem, sembla que encara no tenim

Comcam Ot ha dit...

1.-Invente la Aledina.
2.- Li presente l' invent a un de gurtel.
3.-El de Gurtel li ho ensenya a Rus,
4.- Rus li ho diu al seu amic Quilis que prepara la seua fàbrica per fer les bombetes que el seu amic li encomanarà.
5.- Envie a gent del Partit Podrit perque visite ajuntaments afins i contracte amb el meu amic.


CONCLUSIÓ: Tot es legal i ben fet perque no son xinos jo soc xino, populista i bolivariano. Veus ara ho he compres tot.

Anònim ha dit...

Donçs no has entes res.
I tu quines probes tens de que el que diuen es veritat? I si diuen que el Rus te relacions extramatrimonials amb el Papa, es veritat? Siguent el Rus segur que si.
Açi el problema es tracta de carregarse al Rus encara que siga fent mal a una empresa que dona treball a 1400 persones. Les persones importen una merda, el que importa es la política.
Inelcom es una empresa que disenya, fabrica i instal.la tot tipus de aparells electronics desde fa mes de 30 anys. El primer concurs public en el que participem i ens monten una "pirula" de molt de cuidao.
Pots estar ben tranquil que no hi ha res de res del que diuen. Inelcom es presenta a un concurs públic igual que El Corte Ingles, Led y Spa, Sice (Florentino Pérez) y Marina d'Or. Cadascu ha venut a qui ha pogut, ajuntaments del PP, del PSOE, de Compromís..., hi ha algo raro en que una empresa venga el seu producte?
El Corte Ingles regalaba al Ajuntament que li compraba les bombetes el mobiliari de la sala de juntes pero El Mundo de aixó no diu res... será que el Corte Ingles fa molta propaganda en El Mundo i no van a anar contra un client? Però com INELCOM no posa anuncis a El Mundo...
Per últim, tens algún problema en que les empreses espanyoles tinguen treballadors espanyols? Serà millor comprar-ho tot a Xina? Ens dediquem tots açi a la política?
Lo dit, es molt fàcil acusar, difamar i fer mal, on estan les probes que tu tens de que les bombetes que ha venut Inelcom es gracies al Rus i no gracies al seu treball? Les altres empreses venen gracies al seu treball pero Inelcom no?

Anònim ha dit...

Un altra cosa, si unes sabates es fan a Elda o Novelda pero la pell es de una vaca Argentina..les sabates son espanyoles, argentines o bolivarianes?????
Estem apanyats...el que ens faltaba..la revolució Bolivariana!!!!
De repent m'han entrat ganes de cag...

Anònim ha dit...

Comcam Ot, tu que saps tant, informat be sobre si la Adelina era algo que puguera funcionar en qualsevol lluminaria. Per altra part, El Corte Ingles, Led y Spa, Sice y Marina D'Or el que venen son Aledines, veritat?. A lo millor son Aledines Xines. La bombeta de Inelcom es pareix a la Aledina com un ou a una castanya. Estas en contra de que les empreses d'aquest país desenvolupem y disenyen productes nous? Inelcom porta 30 anys disenyant productes electronics de tot tipus (Energía, Fibra Optica, Vigilancia, etc) pero no podem disenyar la nostra bombeta? Que la bombeta no es electrónica? I on está eixa Aledina i la comparança amb les altres, inclosa la de Inelcom?
Que barat es parlar sense tenir ni p... idea!!!!!

Comcam OT ha dit...

Literatura:
http://www.elmundo.es/comunidad-valenciana/2014/11/27/54764b5d268e3ee0728b4584.html


http://www.elmundo.es/comunidad-valenciana/2014/11/24/54722f36ca4741957c8b457b.html

"El presidente de la Diputación de Valencia, Alfonso Rus, participó personalmente en la gestación y aprobación de un contrato que parece hecho a la medida de un empresario de Xàtiva, la ciudad de la que es alcalde, y con el que mantiene una estrecha relación de amistad. La empresa Inelcom, propiedad de Vicente Quilis, ha sido la gran beneficiada de la concesión, por 30 millones de euros, la mayor aprobada en España para sustituir bombillas convencionales por luces led de menor consumo en todos los ayuntamientos de la provincia. Para ello, Rus aprovechó la capacidad económica, política y administrativa de la Diputación."

http://www.elmundo.es/comunidad-valenciana/2014/11/24/54722f36ca4741957c8b457b.html

"Alfonso Rus admite reuniones previas con la firma de 'leds' que se llevó 13 millones de euros"

http://www.elmundo.es/comunidad-valenciana/2014/11/25/5473a515ca4741d7038b4575.html

Anònim ha dit...

Ja, ara tot el que diu El Mundo es veritat. I si diu que el home ve de Marte també es veritat...On tens la proba de que tot el que diu El Mundo es veritat? On están le probes de l'amistad tan estreta entre el Rus y Vicente Quilis? On estàn les probes del apanyo del concurs? Quin problema tens amb que Inelcom haja venut legalment 13 millions de euros en bombetes? No li han regalat res, igual que a El Corte Ingles, Sice, Led i Spa o Marina D'Or. No et faces lios, van a per el Rus i ens han clavat en mig. Ni més ni menys. La gent importa una merda, els 1400 treballadors de Inelcom importen una merda, el únic que importa es carregarse al Rus siga con siga i lo mes trist es que hi ha gent con tu, Comcam Ot, que per carregarsen a un estàn dispots a fer-li mal a 1400. Molt bonic. Es el que necesita aquest pais, ah!!! i a demés una Revolució Bolivariana!!!! Ja m´han entrar un altra vega ganes de cag..Si es que no es pot ser mes torpe!!!

Anònim ha dit...

Sr Anomim

Tú a casa tens Aledines?

Perque pareix que poca llum si que tens

Anònim ha dit...

Ja estem farts de palmeros com tu del PP de Valencia, que no callen amb la presunció d'incocència i sempre acaba demostrant-se que són uns lladres. Deixa als xinos, els 1400 treballadors i la mare que ho ha parit i pensa en el teu país, Espanya, i en els seus 45 milions de ciutadans, i sobretot en els que estan passant-ho ben mal per culpa de la gestió dels corruptes.A mi no hem dona pena ni Rus, ni Fabra, ni Camps, ni Castedo, ni Blasco, ni Cotino ni ningú. Tots a la presó!!

Anònim ha dit...

http://www.elmundo.es/comunidad-valenciana/2014/12/09/5486c097ca4741ed778b4571.html

Ja diuen alguna veritat:
"Volvemos al caso de Burjassot, municipio gobernado por los socialistas en coalición conCompromís. El ayuntamiento contrató con la central de compras un primer suministro a través del PPOS, con 30.000 euros de las arcas municipales y 90.000 de la Diputación para la instalación de bombillas de bajo consumo. Vieron que ahorraban en la factura eléctrica y decidieron volver a la carga con un convenio singular en el que percibieron 360.000 euros de la Diputación para instalar más led con Inelcom, la única empresa cuya bombilla podía cambiarse sin manipular la luminaria. «Si la empresa de mantenimiento toca el mecanismo te gastas una pasta», añaden las mismas fuentes, en referencia a lo que les ha ocurrido a otros municipios, caso de Valencia."

Ahí queda aixó.