dimarts, 24 de febrer del 2015

INSULTS RACISTES I BARALLA EN UN PARTIT DE JUVENILS

El partit de juvenils entre el CF Simat i UD Esperanza de Silla que es jugava dissabte de vesprada al camp municipal de Simat, va haver de ser suspés en produir-se una baralla entre els jugadors que va obligar a intervenir dos patrulles de Guàrdia Civil i una de la Policia Local davant l'agressivitat que s'estava emprant. 
Tot es va iniciar arran d'una falta comesa per un jugador de l'equip visitant, qui "sense més ni més", segons el president del CF Simat, Salva Clar, es va posar a agredir a un jugador local. Abans, el mateix jugador visitant, un jove negre, havia tingut una picabaralla amb un espectador durant un baló perdut a la banda, moment en el  qual el jugador va ser objecte d'insults de caire racista. L'àrbitre no va tenir més remei que suspendre el partit i reclamar la presència de les forces de seguretat. 
Fonts del club han denunciat, sense tractar de justificar cap comportament, que el jugador afectat es va dedicar en diverses ocasions a provocar al públic.
Alhora, s'espera conèixer el contingut de l'acta de l'àrbitre i la reacció de la Federació en funció de la descripció que haja pogut fer l'àrbitre dels fets. 
Pel que fa a l'especte estrictament esportiu, ambdós equips arribaven igualats al partit en la classificació, el Simat nové classificat amb onze punts, i UD Esperanza desé amb deu punts. 
Salva Clar, president del Club de Futbol Simat, ha declarat que el club i els jugadors estan en contra de qualsevol tipus de violència als camps de futbol, ha condemanat els fets, ha afegit que el club no es pot fer responsable del que haja dit un espectador, i ha lamentat que el més perjudicat és el club. No obstant, assegura que la baralla la va iniciar el jugador de Silla i confia que així ho reflectisca l'acta. 

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Abans de dir coses que no son podrieu informar-se dels fets que es van producir

Anònim ha dit...

Ho trobe lamentable.No doneu la culpa a la gent que estava alli si no sabeu el que va pasar

Anònim ha dit...

Soc , Salva Clar, president del Club de Futbol Simat, desde el club volem transmetre la nostra repulsa a qualsevol tipo de violencia i acte de racisme, i desmarcar-nos del que un vei de Simat va dir desde la grada, i mai va eixir cap crit o insult racista de cap jugador del Simat, i les agresions sense cap explicacio van ser per part del jugador del Silla, voldria per favor parlar amb la persona que ha escrit el relat del partit per a que rectifique i ajude al club del seu poble que ha sigut perjudicat i molt.

Anònim ha dit...

Podem criticar de moltes formes, però danyant la imatge dels nostres joves no és la manera més adequada de conseguir vots, més be s´aconsegueix el contrari.

Anònim ha dit...

No se qui vos haurà explicat el que va passar dissabte passat però ja vos dic que inventar es molt fàcil, i donar la culpa als espectadors més encara. No parleu sense saber perquè la única cosa que pot passar és que perdeu vots (encara que sols vos voten els familiars). Lo seu es informar-se abans de escriure cap cosa i que sapiau que acusar de racisme es molt greu...
Art: Un espectador del partit.

Anònim ha dit...

ARTICLE TOTALMENT FALS
Soc una de les poques persones que hi va assistir al partit el passat dissapte, i puc corraborar que aques article es TOTALMENT FALS.
Desgraciadament van ocorrer uns fets poc esportius, però van ser provocats tots per diversos jugadors del equip visitant.
Davant d'aquesta violencia els jugadors del nostre equip reaccionaren de la millor manera possible en aquests casos, separant als companys els quals estaven siguent agredits.
Deuria caureli la cara de vergonya al autor d'aquest article i es demana que s'elimine el mes aviat possible i es publique altre demanant disculpes al club i a totes les persones ofeses per tots els danys causats.

Anònim ha dit...

Sóc Susana la delegada del Juvenil i mare d'un jugador del Simat. Com podeu insultar d'eixa manera als jugadors del nostre poble, si amb el mal oratge que feia, sols erem 4 pares al camp i no sabeu res dels fets del partit.
Vos exigisc que modifiqueu l'articule i que li demaneu disculpes a tots els jugadors del Juvenil que prou van fer d'aguantar totes les punyades i colps rebuts.

Anònim ha dit...

ultimas noticias: arcirissimat acaba de batre el record mundial de falsetats per centimetre cuadrad de text.

Anònim ha dit...

1ª LECCION de la carrera de PERIODISMO: "CONTRASTAR LA INFORMACION ANTES DE PUBLICAR UNA NOTICIA"

Es veu que eixe dia no vas anar a clase. Ehhhhhhhhh!

Anònim ha dit...

NO AL RACISME PERO TAMPOC AL PSEUDO-PERIODISTES QUE PUBLIQUEN NOTICIES FALSES!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Trobe que anirien be unes disculpes en nom de tot el partit, encara que siga per mitjà d'un comentari anònim...

Anònim ha dit...

Soc un del public, volem que demaneu perdó i disculpes al poc public que va asistir al partit per les greus acusasions de l'article publicat totalment fals.

Anònim ha dit...

Es recomana al autor daquest article que es deixe la politica, perque si realment te el poc coneiximent que ha demostrat que so fasa mirar perque te un mal greu amb el qual no sera mai capas ni de governarse a ell mateixa. Així que persones d'aquesta clase no hen volem al nostre poble, i molt menys prop de la nostra alcaldia.

Anònim ha dit...

Sí, però l'espectador en qüestió que va proferir l'insult racista no hauria d'anar mai més al camp a vore cap partit.

Anònim ha dit...

Llegit l'article, no veig que ací s'insulte a ningú, ni tan sols a l'autor dels insults racistes. Si el culpabla és el de Silla, que el sancionen i que no torne a jugar al futbol.

Anònim ha dit...

Home, si eren quatre de públic, com es diu ací, segur que tres d'ells saben qui és l'autor dels insults racistes, i el que haurien de fer és denunciar-lo.

Anònim ha dit...

Impedir que certa gent acudira al camp de futbol seria l'única forma de beneficiar al CF Simat i als seus jugadors.

Anònim ha dit...

Té raó.

Anònim ha dit...

I seguim parlant sense saber... Ara per comentaris. Si no sabeu res no parleu, perquè l'única cosa que aconseguiu es liaro tot. Lo dels insults racistes es una invenció dels visitants. I vos asegure que l'equip eixe no a sigut el primer lío que a provocat ni serà l'últim.
Parle sabent

Anònim ha dit...

Negar que una persona del públic perfectament identificada va llançar insults racistes és encobrir-lo i emparar eixe tipus d'actituds. Si algun jugador contrari no es va comportar al camp és cosa de l'àrbitre i de la Federació, però si un espectador no es comporta és cosa dels simaters, del Club de Futbol i de l'Ajuntament com a propietari del camp. No crec que cap dels centenars de pares i mares amb xiquets al futbol base desitgen eixe tipus de comportaments a la grada.

Anònim ha dit...

No neguem que una persona del públic llançara insult, pero es que abans l'avien insultat a ell, pero com es blanc, no es racisme.

Anònim ha dit...

Abans l'havien insultat a ell. Sense tro ni so, segur. O tallem de socarrel o tindrem un problema cada vegada més gros.