dijous, 16 d’abril del 2015

EUPV, ERPV, ELS VERDS I ALTERNATIVA SOCIALISTA RECLAMEN L'HEGEMONIA DE L'ESQUERRA


Esquerra Unida del País Valencià, Esquerra Republicana del País Valencià, Els Verds del País Valencià i Alternativa Socialista han presentat aquest dimecres al Centre Cultura Octubre de València, la seua coalició autonòmica. En la roda de premsa han estat presents Marga Sanz, coordinadora d’EUPV, Ignasi Blanco, candidat a la Presidència de la Generalitat, Agustí Cerdà, president d’ERPV, Pura Peris, portaveu d'Els Verds i Manolo Garcia, portaveu d’Alternativa Socialista.
Blanco ha assenyalat: “Sumem esquerres per al canvi i serem determinants, perquè nosaltres tenim la clau per a canviar el país. Volem enderrocar les polítiques destructores del PP. Volem regenerar la democràcia, tirar els corruptes. És un anhel popular que ens ha dit que ens unim per acabar amb el PP. El canvi serà d’esquerres o no serà, serà amb aquesta coalició o no serà”.
EU Simat s'alegra d'aquesta coalició i anuncia que en farà campanya juntament amb les eleccions municipals, on la nostra organització no només recull totes aquestes sensibilitats de l'esquerra, sinó també "volem fer partíceps del nostre ideari i de les nostres propostes tots els veïns i veïnes de Simat que vullguen sumar-se al nostre projecte i participar-hi", afirma el coordinador local d'EU i regidor, Víctor Mansanet.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Victor, ya no el queden partits ni coalicions. Tindras que tornar a pegarl-li la bolta a la totilla, com els del El Hormiguero, i tornar a escomensar desde la O.J.E. que tu mol be coneixes.

Anònim ha dit...

Ja ha eixit el tontolbote. No crec que a Víctor li faça massa gràcia eixa coalició. De fet a Simat no es reprodueix.