dilluns, 25 de maig del 2015

EUFÒRIA A EUPV


Si algú ha celebrat els resultats electorals a Simat fins més entrada la matinada ha estat EUPV, per haver guanyat dos regidors respecte de 2011, per l'ascens en percentatge, i per haver-se convertit en la primera força de l'esquerra a Simat. La sensació, però, és agre-dolça pels resultats globals que han fet desaparèixer la coalició de les Corts i de molts ajuntaments, entre ells el de València. 
La posició d'EUPV és ara còmoda. Un pacte amb socialistes i Compromís seria suficient per formar govern, i en el cas de no fructificar, hauran de ser altres els qui s'hagen de justificar. Si per manca d'acord el PP es fa amb el govern en minoria, serà improbable que després es faça servir la fòrmula de la moció de censura, perquè EUPV ja ha demostrat en una ocasió que no és dels qui entren en aventures. Justament la paciència i els passos reflexionats són els que han portat a EUPV on està. 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Si no m' enganye sols necessita a compromís i que un altre regidor no vote en contra. no és així?

Anònim ha dit...

Sols necessita els vots de Compromís. i perque passe això es necessita que els de Compromís s'obliden dels insults que des d'esta pagina i des d'EUPV els heu brindat. Salut!

Anònim ha dit...

Curta es la memòria: si jo no recorde mal, els insults forem reciprocs.
Però si es torna a retraure tot el que ha passat, no s'arribará a res.
Millor mirar cap avant, que no no cap arrere.
Imagine que el poble lo que vol es tranquilitat i feina. tot lo demes, es cosa de quatre que no interessen a ningú.

Anònim ha dit...

Es necessita més que els vots de Compromís, l'elecció d'alcalde requereix majoria absoluta, en cas contrari automàticament és alcalde el cap de llista de la candidatura més votada, és a dir, el PP. I pel que fa a les relacions entre partits, Compromís ho té fàcil: que es vote ell mateix. No seria la primera trastada des de que Aureli va rebutjar l'alcaldia l'any 2003.