Pàgina principal de la web de la Fundació.
La Fundació Jaume II, l'ens de la Generalitat encarregat de gestionar tot allò relacionat amb el monestir de la Valldigna, no està aplicada en la divulgació digital de la seua activitat. La web de la Fundació està paralitzada, encara menté a la pàgina d'inici la programació de juliol i agost, i no tan sols informa de la celebració esta setmana del curs d'especialització en Història Medieval, que reuneix desenes d'estudiants i investigadors al recinte monacal durant dos dies, en la que és probablement la major manifestació cultural i formativa que acull el monestir després de la Multaqa.
En l'apartat d'activitats de la web la més recent és de desembre de 2011, i pel que fa a "activitats pròximas", l'espai està en blanc i no tan sols ha aparegut en cap moment el curs que es celebra esta setmana.
El curs que ha començat este dimarts 8 de seetembre, organitzat per la Societat Espanyola d'Estudis Medievals, reuneix a doctorands, màsters, llicenciats i alumnes d'últim any dels Graus d'Història, Art, Lletres i Humanitats de les universitats valencianes, espanyoles i europees, específicament interessats en la Història Medieval, i té un caràcter teòric-pràctic. La participació no és fàcil, atés que les places, limitades, han esta adjudicades prèvia presentació de currículums personals, avalats amb carta de presentació independent pels seus corresponents professors, tutors o directors, acompanyats d'un resum de les tasques de recerca realitzades, en curs o en projecte.
Durant dos dies els alumnes són traslladats amb autobús des de València al Monestir a Simat de la Valldigna, i tornada. L'assistència a les sessions de treball és obligatòria i els alumnes admesos en el curs no hauran de pagar cap dret de matrícula.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada