dilluns, 26 d’octubre del 2015

COETER PASSA A LES SEMIFINALS DE L'INDIVIDUAL DE RASPALL


Paco Luis Brines, Coeter II, s'ha convertit en semifinalista del XXIX Individual de Raspall Professional – Trofeu President de la Generalitat Valenciana en véncer este dilluns al trinquet de Xeraco a Ian de Senyera per 25-15.
El mitger simater, dos vegades campió de l’Individual, afrontava el seu debut en la present edició del campionat, mentre que Ian va superar en la segona ronda de la fase prèvia a Domingo de Llutxent per un contundent 25 per 10. Aquesta partida estava marcada per les diferents qualitats dels protagonistes, ja que a més d’enfrontar-se un mitger contra un rest, hi ha una gran diferencia d’experiència entre els dos jugadors. Per aquest motiu, Coeter II ha fet bona la seua veterania i qualitat en l’especialitat del mà a mà, mentre que Ian no ha pogut sorprendre al mitger amb la seua joventut i el seu gran físic.
Coeter II s’enfrontarà ara en semifinals a Moltó de Barxeta, qui va superar el passat divendres al trinquet de Genovés a Guille d’Alzira per 25 a 10.
El rest de Barxeta va tindre de remuntar un 10-5 i val en contra des del rest que va aconseguir el seu rival Guille, que va eixir més concentrat i fort al trinquet. Aquest joc va ser clau en la resolució de la partida, ja que des del dau Guille no va poder tornar a col.locarse per davant i se’n va vindre avall. Per contra, Moltó no va desaprofitar l’ocasió i va aconseguir sumar els tres jocs de forma consecutiva amb relativa facilitat, en una partida que va estar marcada per les imprecisions dels dos jugadors.
L’última partida de quarts de final es disputarà este dimarts 27 d'octubre al trinquet d’Oliva, i enfrontarà a Waldo contra Punxa. El guanyador d’aquest duel s’enfrontarà en semifinals contra Pepe de la Llosa de Ranes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ale Paco, el divendres un escalonet mes. Anims.