diumenge, 6 de desembre del 2015

EL MUNICIPALISME D'EUPV DE LA SAFOR FA UNA CRIDA DE CARA AL 20-D




“El nostre objectiu és ajudar a transformar els municipis per a oferir un millor servei públic a la ciutadania”. Aquest va ser el missatge que van transmetre els càrrecs públics d’Esquerra Unida del País Valencià Safor-Valldigna (EUpv) a l’acte celebrat en el Casal Jaume I, de Gandia, este dissabte. Els regidors Iván de los Ángeles (Xeraco), Eduard Boronat (Tavernes de la Valldigna), Àlex Salort (Oliva), Nahuel González, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Gandia, la regidora Rosanna Peris (Benifairó de la Valldigna) i Víctor Mansanet, alcalde de Simat de la Valldigna, van debatre sobre l’actualitat de la seua formació i alhora sobre la seua aportació als governs locals en què participen (Xeraco, Oliva, Gandia I Simat).
 Els edils van donar compte a la militància de la seua gestió en aquests primers sis mesos de legislatura, una legislatura que “ha de ser impulsora del canvi que portarem endavant junt amb altres forces de l’esquerra alternativa”, indicà Víctor Mansanet. Tots els participants van coincidir en la necessitat de portar a les institucions la voluntat de la majoria ciutadana de “restituir la dignitat als ajuntaments, en gran mesura, saquejats pel Partit Popular (PP) i desprestigiats per culpa de les polítiques antisocials de la dreta i els casos de corrupció”.
El grup d’edils d’EUPV de la Safor-Valldigna van manifestar el seu optimisme de cara al futur immediat, ja que “l’organització ha crescut a la comarca no només en nombre de simpatitzants, sinó que també en representació municipal”, afirmà Emili Gironés, coordinador comarcal, a pesar dels resultats en les passades elecions autonòmiques. “L’important, al remat, no són les sigles, sinó els valors i les persones”, assegurà Àlex Salort, el regidor més jove de la comarca.
Finalment, els edils d’EU van fer una crida perquè l’el’electorat acudisca el 20D a les urnes per donar suport a les candidatures de l’esquerra transformadora, especialment la Unitat Popular, d’Alberto Garzón, a fi de trencar el bipartidisme, fer fora el PP del govern central i desenvolupar polítiques socials i serveis públics de qualitat. L’assemblea va acordar programar més actes conjunts en els sis municipis amb representació municipal.