dimecres, 13 d’abril del 2016


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Altra pallasá del alcalde. Aixo es l'unica preocupació que te. Si furten taronges, a ell que, si entren en les casetes de aperos, que pasa, si els gosos estan solts, no passa res. Pero collons, la republica donara molta feina a Simat.

Anònim ha dit...

Primer, dir "pallasà" a fer un homenatge a persones que van ser víctimes d'un colp d'estat feixista, ja dona idea del teu talant i de per on respires.

Segon, fer un acte d'este tipo, ni dona ni lleva feina. Feina, n'hi haurà o deixarà d'haver-ne, independentment que es faça o es deixe de fer un acte com este.

Tercer, l'ajuntament està fent coses. Altra cosa es que no es faça tot el que podria fer-se o que no estigues enterat.

Quart, per molt que faça un ajuntament (en Simat i en la Xina), mai podrà compensar la falta de civisme, la apatía, la passivitat i el meninfotisme de la gent. I d'això a Simat, n'hi ha prou.

Anònim ha dit...

Jaja. Que risa em dona el comentari d' abans. El el que te que fer l'actual corporació és preocuparse abans de: que hi haga pediatra, inversions a Simat, i el més important treballar per el poble i preocuparse per els actuals simaters, i quan es faça tot açò, si voleu fem tots els homenatjes que vullgau. I el que comentes que l' Ajuntament fa coses i no ens enterem, fes-me un favor, contameles, perquè de l' unic que mentere es d' actes com aquest, que et puc assegurar que al noranta per cent dels simaters ni fu ni fa.

Anònim ha dit...

Que el comentari anterior et faça riure, sols demostra que tens la risa fàcil, perque jo no trobe que tinga res de humoristic.
Tampoc crec que organitzar un acte a les 8 de la vesprada, puga impedir que l'ajuntament treballe des de les 8 del matí en els problemes que dius que té Simat. O es que una cosa lleva l'altra? No se quin concepte tens de com fer feina i de les hores per a fer-la.
Amés que eixe acte no va a costar ni un gallet, per si també el preocupen els diners.

Anònim ha dit...

Els funcionaris ningu eu posa en duda. Dels politics ya es un altre cantar, i a "los hechos me remito".

Anònim ha dit...

Jaja. Si, la veritat es que sí que sóc de risa fàcil, quan vec aquestes coses. Tambe vull comentarte lo de la bandera en la façana de l'Ajuntament, sabeu que és ilegal no ?, despres no demaneu que els simaters cumplim la llei, perque vosaltres sou els primers que se la passeu pel forro.