diumenge, 29 d’octubre de 2017

JORNADA PER A PREVENIR LA VIOLÈNCIA AL FUTBOL BASEEl Servei d´Esports de la Universitat Politècnica de València (UPV), conscient del problema relacionat amb la violència que últimament està tenint lloc en alguns partits de futbol base i conscient també de la importància i els beneficis de la pràctica esportiva des de la infància i el seu valor formatiu, ofereix a Gandia una sessió tècnica dirigida tant a professionals com a pares.
En la sessió, partint de l'anàlisi de la violència en el futbol base, s'incideix en la prevenció d'aquesta, ressaltant el paper de pares i entrenadors com a transmissors de valors que, treballats en la pràctica esportiva ajuden en el desenvolupament formatiu de la personalitat dels joves esportistes.
Aquesta sessió titulada "Prevenir la violència en el futbol base. Educació en valors", s'impartirà en la Casa de la Marquesa de Gandia el dia 30 de novembre a les 19h.
La inscripció està oberta a tota la ciutadania en general i es pot fer on-line en la web www.cfp.upv.es o punxant en l'enllaç.