dimecres, 25 de novembre del 2009

CONTRABAN DE TABAC A SIMAT

Agents de la Guàrdia Civil van confiscar divendres passat d'un total de 1.670 paquets de tabac de contraban en una furgoneta que es trobava en Simat, segons ha informat la Comandància en un comunicat.
Els agents investigaven des de fa uns dies una possible introducció de tabac de contraban en la comarca valenciana de la Safor, per la qual cosa es va establir un dispositiu de servici encaminat a la identificació i localització de les persones responsables d'esta activitat il·legal, que estirant del fil ha portat a Simat.
Fruit de les investigacions realitzades, sobre les 13.00 hores de divendres passat, la Guàrdia Civil va inspeccionar un vehicle que es trobava a Simat, en l'interior del qual van localitzar un total de 1.670 paquets de tabac, majoritàriament de la marca Marlboro.
Els paquets no tenien els segells fiscals, per la qual cosa es va intervindre el tabac al constituir una infracció de contraban i van alçar acte de la confiscació. Les investigacions continuen obertes per a aconseguir el total esclariment dels fets.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La gent té que viure, siga com siga.
Si no hi ha feina, la gent robarà, farà estraperlo o lo que calga, però lo primer es viure.