divendres, 13 de novembre del 2009

LA INVERSIÓ DEL GOVERN A SIMAT DUPLICA LA DEL CONSELL

Zapatero s'ha mullat més amb Simat que Camps, tot i tenir menys competències. I ho ha fet el doble. És el que indiquen les xifres d'inversió directa, una vegada executades les obres del Pla E, tot excloent inversions indirectes com ara el pagament de pensions i prestacions de dependència i atur, beques, sous d'alumnes d'escoles taller o el sou del personal de cadascuna de les administracions.
El Govern ha invertit a Simat 600.000 euros en obres del Pla E, al que cal afegir ara els més de 900.000 euros que s'estan invertint en la remodelació de la Font Gran. La inversió del Govern a Simat esta legislatura serà, per tant, d'un milió i mig d'euros.
La Generalitat, per la seua banda, n'ha invertit la meitat. Al seu compte només podem apuntar esta legislatura els 490.000 euros que va costar el nou centre de salut, i els 240.00 euros que s'hi van invertir en la restauració de la capelleta de la Mare de Déu. Del Pla Confiança de Camps encara no en tenim notícies.
Cal dir, però, que el Pla E ha estat ocasional, i que només es repetirà l'any vinent amb una aportació molt menor, de vora 200.000 euros, per a finançar projectes d'estímul a l'economia sostenible.
Per contra, cal tenir també en compte que la Generalitat té transferides la pràctica totalitat de les transferències, i en proporció, hauria d'invertir deu vegades més que el Govern central.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

CRONICAS DE UN PUEBLO: El señor alcalde y los ilustres concejales del Bloque Regionalista Valenciano e Izquierda Republicana del Reyno de Valencia, precedidos por la magnífica banda de la sociedad unión musical y una multitud de ciudadanos desbordados de gozo y alegria, partieron solemnemente de la casa consistorial a inaugurar la remozada Fuente Menor bajo un deslumbrante ramillete de fuegos.

Anònim ha dit...

Un espontáneo simatero consorte glosó la buena obra de nuestro ayuntamiento en nombre de todo un pueblo admirado y entregado. Antes, la comitiva había sido halagada con vivas y pétalos de rosa a su paso por la calle principal. Nuestro admirado alcalde no dejó de ser vitoreado, vítores que embriagaban también al segundo alcalde, que emocionado se vio obligado a tomar también la palabra.

Anònim ha dit...

La Font menor és meinys que la casa de la música i no té dret a la benedicció per part de l'autoritat espiritual del poble.
Vos ex-combregaran per pretenciosos.

Anònim ha dit...

Jo em pensavas que estaven rodant un rimeik de bienvenido Mister Marshall i ara resulta que era real.
La realitat supera a la ficció.

Anònim ha dit...

Qui ha pagat el castell i quant ha costat? Pa que vos tanquen a tots.

Anònim ha dit...

Serreta, vas votar en contra de la subvenció a la música, però bé que t'agrada desfilar davant la banda, hipòcrita.

Anònim ha dit...

El Super-regidor en tal de figurar sría fallerra major

Anònim ha dit...

Crítiques i sàtires apart, que a mi en pareixen molt sanes, jo crec que se'n han passat amb la inauguració.
Desfilada, música, castell, etc.
Quan s'acabe l'obra de la font Gran, i per a guardar les proporcions, a qui hem de portar, a la Filarmònica de Viena?