dilluns, 25 de gener del 2010

NOU BOICOT A LA PLAÇA DE L'ESGLÉSIA


Un plantó amb el tronc partit, i de fons el cartell del Pla E que ha finançat la remodelació de la plaça.
.
Dos dels set plantons d'arbres d'ombra que s'hi van plantar divendres passat a la plaça de l'Església ha estat tallats. No estem davant cap acte de vandalisme, com hem denuciat ací en anteriors ocasions, sinó davant d'un nou atemptat contra la nova configuració urbanística de la plaça. Hi ha algú que s'ha cregut que la plaça és seua, i expressa el seu rebuig a la remodelació urbanística amb tot tipus de boicot. Abans de l'estiu, en començar les obres, una excavadora va aparéixer en diverses ocasions amb les rodes punxades, i fins i tot es van produir desperfectes a les canonades de l'aigua potable.
Ara li ha tocat el torn als plantons, i si "l'amo" de la plaça ha decidit que no s'hi plantaran arbres, no s'hi plantaran, a no ser que l'ajuntament decidisca actuar amb contundència per descobrir i denunciar a l'autor o als autors dels atemptats. I actuar amb contundència significa obtindre permís judicial per instal.lar videovigilància i descobrir d'una vegada qui és o qui són els que actuen com "amos" de la plaça.
El primer arbre arrencat va sofrir l'atac la matinada del dissabte, només unes hores després de plantar-lo, i aquesta darrera matinada ha aparegut el segon arbre amb el tronc partit.