dijous, 14 de gener del 2010

PLA D'ACCIÓ LOCAL

El regidor d'Urbanisme i la regidora de Participació Ciutadana han convocat hui (19:30 hores al Royal Serra Hall) als "representants del teixit associatiu, polític, empresarial i sociocultural" de Simat a la presentació del Pla d'Acció Local , un document sorgit dels suposats debats de l'Agenda 21 que en teoria ha de servir per a planificar el desenvolupament del municipi en tots els ordres des de paràmetres de sostenibilitat.
No obstant, quan s'ha pres una decisió determinant pel que fa al desenvolupament de Simat, com ara el Pla General, s'ha fet de pressa i corrent, i sense cap tipus de participació ciutadana.
D'altra banda, l'escassíssima i ridícula participació en els tallers de l'Agenda 21 desvirtuen el document que es presenta hui, perquè a més a més el govern local no té cap intenció de seguir les seues indicacions, com ha demostrat amb el Pla General, les obres del Pla E i altres decisions que afecten al futur del municipi sense consultar ningú.
Possiblemente el Pla d'Acció Local continga recomanacions d'interés, el que està per vore és la voluntat dels governants de portar-les a la pràctica.
I per acabar, si es convoca al teixit empresarial a la presentació del Pla d'Acció Local, primer s'ha de conformar el teixit empresarial, i Simat no el té. Els empresaris de Simat, la immensa majoria autònoms, no estan associats.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes reunions de comerciants, agenda 21 etc.Peró a l'hora d'anar de compres quasi tots, per no dir tots, els que formen la corporació municipal a comprar a grans superficies. Cal predicar amb l'exemple

Anònim ha dit...

Eh, alguns comprem a ca Sauret Polache, a ca Asun i a ca Setanys.

Anònim ha dit...

Visca Nostramo! visca el patró!
que de l'Ajuntament porta el timó vostre altruïsme no serà en va
Déu algun día us ho pagarà
Insigne llumenera del marqueting seguint vostre genial pla d'expansió
La vostra habilitat ens meravella
la vostra audàcia ens té bocabadats
Encara que els roïns i els envejosos diran que sou un
xupla sang i un incompetent
que Déu perdoni a tots aquests canalles que de malagraïts l'infern n'és plè.

Anònim ha dit...

Quina manera de desprestigiar i de llançar a perdre el procés de l'Agenda 21.
Quatre reunions mal fetes i quatre documents, als que ningú pensa fer cas.
Ací lo important era figurar i salver la cara.
Aneu a pastar fang, hipòcrites !!!