dilluns, 8 de novembre del 2010

BENEDICTO, SI EXISTEIX, ENS VEIEM EN L'INFERN


UN ARTICLE DE MARC CABANILLES

President de l'Agrupació Ciutadana Arc Iris


Bàsicament, hi ha dos tipus de mentalitats:

Unes preparades per a crear històries,

i altres sempre disposades a creure-se-les.
Galileo Galilei (1564-1642)


Passada la visita papal, i amb la tranquil•litat que dóna el saber que ja està lluny d'ací, no vull deixar passar l'ocasió d'expressar la meua opinió respecte al personatge.
El papa diu que a Espanya es practica un “laïcisme agressiu”, oblidant que l'estat finança les nombroses activitats catòliques i els seus sous, amb 6.000 milions d'euros cada any, i oblidant també que, ací, ja no es cremen esglésies ni s'amenaça als capellans.
Si visquérem en una societat “com déu mana”, el papa seria rebut com el que és: Un dictador, un genocida, un delinqüent, un repressor, un homòfob, un masclista, un retrògrad, un irresponsable i un malversador de diners.
Dictador, per ser el cap visible d'un minúscul, però poderós estat, on la paraula democràcia ni es coneix ni s'espera.
Genocida, perquè representa una religió que des del seu naixement ha participat, promogut o encoratjat totes les guerres que li suposaven augmentar el seu poder terrenal (i això que el seu regne no és d'este món), i en el cas d'Espanya, va recolzar un colp militar que ens va portar 40 anys d'una dictadura criminal.
Delinqüent perquè, mentre va poder, va ocultar els milers de casos d'abusos sexuals practicats per multitud de capellans i bisbes contra menors innocents per tot arreu del món.
Repressor per amenaçar amb el foc etern als que no compleixen amb uns preceptes, que seran sagrats per als que se'ls creguen, però no per a la resta de la gent.
Homòfob, per intentar impedir que les persones estimen i visquen la seua vida com i amb qui els done la gana, siga o no del seu mateix sexe.
Masclista, per mantindre a milers de dones dins de l'església en tasques secundàries, sense cap possibilitat d'expressar la seua opinió ni d'influir en res de res.
Retrògrad, per la seua oposició a la investigació en cèl•lules mare per a curar malalties que d'una altra forma són incurables.
Irresponsable, per la seua oposició a les polítiques de planificació familiar, especialment en països del tercer món, on la sida i la mortalitat materna i infantil són un escàndol.
Malversador, de diners, perquè la seua visita de menys de dos dies, ens ha costat prop de 29 milions d'euros (13.000 euros cada minut que va durar la visita). Si s'haguera quedat a casa, potser hauríem pogut gastar eixos diners en millors causes, especialment en estos temps difícils de crisi. Vint-i-nou milions d'euros per a vindre a dir que a Espanya es persegueix a la seua església, que els homosexuals són uns malalts que no poden casar-se i que les dones no poden avortar.
No menys trist, és l'espectacle donat per uns representants públics (reis, presidents, ministres, diputats d'esquerres i dretes, alcaldes, ……), d'un estat que es suposa aconfessional, agenollant-se davant del monstre, abaixant el cap davant de la seua presència, besant-li els seus maleïts anells d'or i aguantant les seues injustificades crítiques i queixes.
Així ens va a tots amb semblants espècimens al capdavant de les institucions públiques, més preocupats pels vots i pel poder que per aconseguir una societat justa, sana, solidària, en llibertat i sense privilegis.
Clar que allò més fàcil és tancar els ulls i creure (en déu o en superman).
Lo difícil de veritat, és obrir els ulls a la realitat i pensar per a canviar-la.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Nomes mirant la part dels diners, ja és un abús injustificable.
Si miren lo atre, ni te cuento.

Anònim ha dit...

Mal andais, intrepidos maleantes. Como osais a maldecir a nuestro santo padre,que os creeis.Ya me estrañaba a mi que apoyarais a nuestro querido alcalde sebastian que es un catolico de pro. Marcharos con vuestros amigos rojos y catalanes que ellos os entienden mejor.¿que haceis aqui con nosotros? marchaos de una puñetera vez que no queremos vuestros votos teñidos de sangre de grandes patriotas españoles. No os mereceis nuestra amistad, os maldigo para siempre. Que estupido fui cuando crei en vosotros, que habiais canviado, pero no , sois escoria. Fuera de valencia marchaos a cataluña, si cataluña con ñ como Dios manda y como se ha escrito toda la vida, en ESPAÑOL

ARRIBA ESPAÑA
ARRIBA EL PAPA

Anònim ha dit...

sols ta faltat ficar "OLE I OLE"

Anònim ha dit...

Ozú...

Anònim ha dit...

Pareixeu ZP calfant-se el cap amb tonteries, llençant bombes de fum per a tapar la vertadera preocupació de Simat, l'atur.........

P.D. La tontería Zapateríl és col.locar els cognoms per ordre alfabètic. D'ací 2 ó 3 generacions tots serán Abad Abad

P.D.2 Zapatero será el primer cognom en extinguir-se.

Anònim ha dit...

mol be Seba s´ha entes la teua cunya publicitaria.
PD que ha costat la visita del papa a valencia?
PD 2 quan començaran a dimitir els corruptes que es fan ris amb les visites papals i universitats catoliques i que ens tiren ma a la bujaca?

Anònim ha dit...

O siga que calfar-se el cap amb els 29 millons de euros que ha costat las visita papal, resulta que son tonteries.

Ay mare !!!. Aixina va tot.

Anònim ha dit...

No soc Seba.

Anònim ha dit...

la vertadera preocupació al pais valencià són els 530.000 aturats, tot un record enhorabona peperets! que ha provocat els nefastos governes de camps i zapatero i els escurabutxaques del pp i els seus eventos, que omplin els seus compters corrents.

Anònim ha dit...

La gent necessita treballar, i "grandes eventos" com els de Camps,o "grandes visitas" com les del papa, sols servixen per a que quatre es facen encara més rics.
I la resta a seguir igual o pitjor.