dilluns, 22 de novembre del 2010

VÍCTOR MANSANET REPRESENTARÀ AL CORRENT NACIONALISTES D'ESQUERRES EN LA CANDIDATURA AUTONÒMICA D'EU


El regidor de Simat i coordinador comarcal d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) ocuparà el número deu en la llista que encapçala l’actual diputada autòmica Marga Sanz, gràcies al suport del 90% (més de 300 vots) dels militants que van assistir, procedents de totes les comarques del País Valencià, a l’assemblea de delegats i delegades que l’organització d’esquerres va celebrar recentment a València. El dirigent simater figurarà amb el número 10 de la candidutura d’EUPV, en represetanció del corrent Nacionalistes d’Esquerres.
Víctor Mansanet és el portaveu de la mesa de Nacionalistes d’Esquerres, un corrent ideològic que agrupa diverses persones vinculades al nacionalisme valencià de tradició marxista, el sobiranime, el comunisme llibertari i l’ecosocialisme, la majoria d’elles provinents de les comarques centrals i del nord del País. Aquest sector compta amb alguns regidors. A la Safor-Valldigna, Nacionalistes d’Esquerres tenen representació institucional als ajuntaments de Benifairó de la Valldigna, Almoines i Simat, així com a la Mancomunitat de Municipis de la Valldigna.
Per a Víctor Mansanet, el repte del seu corrent és “arribar a les institucions públiques i també incidir en la vida social, cultural, econòmica i laboral de les comarques on estem implantats”. Quant a la candidatura autonòmica d’EUPV, Mansanet assegura que el seu corrent ha optat per unir-se a la llista unitària de Marga Sanz perquè “se’ns ha respectat i s’han introduït la majoria de les nostres esmenes en el programa autonòmic d’EUPV”, un programa en què el mateix Mansanet ha participat en qualitat de secretari de Cultura de l’Executiva d’EUPV.
De cara a les pròximes eleccions locals, Víctor Mansanet diu que el seu col·lectiu encara no ha elegit els candidats i les candidates que formaran part de la llista que presentaran per als comicis municipals de maig del 2011. Això sí, Mansanet ha confirmat que aquesta vegada, tant a les autonòmiques com a les locals, el seu partit es presentarà com a Esquerra Unida del País Valencià, i no farà coalició amb cap altra formació política, llevat d’algunes escasses excepcions (com ara Gandia, on farà coalició amb La Unitat-Verds). “L’any que ve serem decisius a Simat, i la nostra representació en les Corts valencianes augmentarà perquè nosaltres hem estat al costat de la classe treballadora i dels sectors més humils de la societat valenciana”, declara Mansanet, qui recorda que totes les enquestes donen un augment del nombre de votants a la seua organització.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Això de nacionalisme valencià és broma, no?

Anònim ha dit...

La broma és la que li vas gastar tu als teus progenitors quan vas nàixer.

Anònim ha dit...

No la broma es que victor fasa creure que es desquerres.I no insultes. on esta al moderaor que lleva als insults?

Anònim ha dit...

No hi ha manera, xe.
Es dona una noticia, i no passen dos segons que algú comence amb els insults i els desgavells.
Que pena !!