dissabte, 24 de setembre del 2011

QUI DIU QUE NO HI HAN DINERS?

Segons estadístiques de la Conselleria de Governació de la Generalitat Valenciana, entre gener i agost de 2011 s’han fet 370 festes de bous al carrer més que al mateix període de l’any anterior. El total és de 4.387 actes organitzats de maltractament al carrer: vaquetes, bous, embolats, amb corda, amb puntes, etc.
Sense comptar assegurança i ambulància, i només si els animals torturats són llogats, el total gastat està molt, molt per damunt del 4’3 milions d’euros  (i encara falten 4 mesos per acabar l'any).
Mentre Generalitat i ajuntaments es gasten estos diners en un any de crisi econòmica, sols dos eixemples.
A València ha dimitit la cúpula científica del centre d’investigació Príncep Felip, per no disposar de 1’75 milions d’euros, per tal de continuar amb el programa d'investigació en medicina regenerativa. Motiu: El dèficit i deute públic de la Generalitat.
A Simat, les cooperatives tancades per no disposar d'1 milió d'euros i demanant diners al  propis treballadors i treballadores.
Som els últims en Sanitat, dels primers en fracàs escolar i en nombre d'aules en barracons, els primers en deutes, dels últims en aplicar la llei de dependència per falta de finançament, una agricultura feta pols, els últims en llits hospitalaris,  .......... pero estem més divertits que ningú: Bous, regates, formules1, visites papals, opens de tennis, concerts de julito iglesias.
Tots mirant com el país s'enfonsa, pero ben divertits i partits de la risa.
Curiosa manera de fer gran el país.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

vergonya cavallers vergonya.

Anònim ha dit...

tenim lo q em votat per lo tant ens mereixem tot aixo i mes q ens vindran.

Anònim ha dit...

Si tinguerem lo que hem votat, encara estaria bé.
El problema es que ara quan tornem a votar, tornarem a tindre més de lo mateix.
Quantes vegades ha de passar el ruc pel mateix camí, per a ensenyar-se-lo?

Anònim ha dit...

La Generalitat ha suprimit la picaeta de 200.000 euros de la festa del 9 d'octubre.
No se si es que no tenen diners o que ja va caiguent-los la cara de vergonya (crec que serà lo primer).

Anònim ha dit...

Pareix mentira el que digeu, anem a vore la sibeta i la cosiva al fi i al CAP son societats i el les esta pasant es culpa dels socis, ja que son ells les que designen la junta rectora. Elles son responsables del seu futur, al igual que pasa a les empreses privares, aixo si amb una diferencia molt important, que a la empresa priva manen dos o tres i es jugen les seus dines, aci el que queda es el que es paga al soci, damunt accedint a ajudes del 50%, exclusives per a cooperatives, i ara dios que si dejen de donarli mes ajudes, mira crec que la balanca esta tan decantada que eixe abus al final fa que es tenue el fil, tot per unes nefastes gestions