dimarts, 20 de setembre del 2011

SALVAR ELS LLOCS DE TREBALL

Proposta sobre la crisi de les cooperatives
Esquerra Unida-Arc Iris, per mitjà del seu regidor Victor Mansanet, ha presentat, en forma de moció, un proposta per a ser debatuda al plenari de l'ajuntament.

La Valldigna és una de les comarques del País Valencià amb un major potencial agrícola. No obstant això, un model de desenvolupament irracional està portant la nostra terra, durant els darrers anys, cap a la insostenibilitat, especialment en el camp.
En aquest context, l’Ajuntament ha de promoure la unió d’agricultors, consumidors i tècnics locals per a revertir aquesta situació, i un dels projectes que EUPV-Arc Iris considera factible per a aquesta finalitat, i fonamental per a la preservació dels llocs de treball, és la creació d'una empresa agrícola municipal, bé partint de zero, o bé mitjançant l'adquisició del patrimoni de les cooperatives .
La transmissió de tota aquest patrimoni hauria de formalitzar-se a través de la compra legal per part de l’Ajuntament, sempre que accedisquen els actuals socis i sòcies d’ambdues empreses cooperatives.
L’empresa agrícola municipal hauria de tindre, entre els seus objectius de futur, l’explotació de l’agricultura ecològica a fi de produir aliments de la màxima qualitat, ser respectuosa amb el medi social, contribuir a mantenir l’entorn rural, i ser un exemple de comerç just i de relacions equitatives entre productors i productores i consumidors i consumidores. Al capdavall, és una manera de vida i de pensar diferents.
Aquesta proposta va acompanyada d'una sèrie de mesures, també importants i que resumim a continuació:

  •  Rebaixar l’IBI rústic als agricultors que tinguen les terres cultivades.
  • Crear una “marca pròpia” que identifique els productes de Simat i de la seua comarca,
  • Redactar un estudi financer, d’inversió, de recursos (econòmics, materials i humans), inclosa la capacitat d’endeutament de l’Ajuntament de Simat, per a valorar la viabilitat del projecte .
  • Proposar als altres municipis de la Valldigna, l’estudi i posterior creació d’un parc agrari de terres cultivades, però també d’abandonades (per a la seua reactivació) i treballar-les en un pla especial per preservar i potenciar aquest espai agrícola.
  • Promoure i donar suport, des de l’Ajuntament, a l’agricultura ecològica, desenvolupant un pla per a expandir-la entre els agricultors de Simat, com a model per als joves que vullguen incorporar-se a aquest sector econòmic.
  • Crear un mercat de productes de Simat en el Mercat Municipal o en un altre lloc de la localitat de manera periòdica i amb un doble objectiu, comercial i turístic.
  • Apostar pel turisme rural a fi de recuperar construccions tradicionals del camp valldignenc. El foment del turisme rural és un recurs que està en augment i que pot representar una activitat econòmica compatible amb l’activitat agropecuària normal i una nova font d’ingressos i de millora de renda per als agricultors i les agricultores.
  • Adquirir terreny agrícoles i convertir-los en propietat municipal per a habilitar parcel·les en règim de préstec a totes aquelles persones que vullguen practicar l’esmentada activitat i mantenir una tradició ancestral.

93 comentaris:

Anònim ha dit...

I què passa amb els veins que no tinguen res a vore amb el mon de l'Agricultura els pareixerà be que amb els seus impòstos l'Ajuntament adquiríxca terrenys agrícoles i jugue a ser Comerciant de tarònges?
Si hi ha tant d'abandó de tèrres es perque hi ha poques ganancies.

Mira si Victor ho te CLAR que ja ha ALQUILAT/LLOGAT les terres de son pare a un empresàri agrícola.
En quins arguments vas a l'Ajuntament?

Anònim ha dit...

19:19-siempre negatifo,tù nunca positifo.pareixes vangal maxo,i si funcionara?segur que el poble es beneficiaria i no poquet pero bueno com tu crec que ne ixiran un fum per aci .per la meua part tot el que siga fer un pas en davant em pareix genial i no tinc ni un pam de terra.AL ATAQUE!!!,de valents estan els sementeris plens pero dels covardes no sescriu.MERDA O DINERS!!!

Anònim ha dit...

Victor, igual que qualsevol veí, fará lo que bonament puga, perquè no podem esperar a que la solució vinga del cel (o es que anem a fer rogatives?).
Ací s'ha fet una proposta, i conforme està el percal, hi ha que estudiar-ho tot
Una proposta que involucra a tots, perque si cadascú va a la d'ell, anem tots a terra.
Jo ja estic cansat de gent que no proposa mai res, i ahi estan, esperant a que li ho solucionen tot.

Anònim ha dit...

N'estic d'acòrd, tota iniciatíva es bona, ara, que siga viatble....

I, es veu que no has llegit l'últim pàrraf del meu comentàri, si al que pòrta l'iniciativa al Consistòri, ha llogat les seues terres, es que no creu amb l'Agricultura, no? Com anem a portar una iniciatíava d'eixes dimensions si no creguem amb élla, per què mos prendrán??

Ànim a tot hom!!

Anònim ha dit...

I que passa amb el veins que no volem bous, i paga l'ajuntament dels nostres impostos?
I que pasa amb els que no volem verbenes, i paga l'ajuntament?
I que passa si amb els meus impostos paguen en Castelló un aeroport que no té avions?
I que passa amb ...
I que passa amb ...
Si paguen monaes i tonteries dels impostos de tots, bé està que també paguen dels impostos per a intentar salvar els llocs de treball.

Anònim ha dit...

Tens raó, me l'envaine.

Anònim ha dit...

No es tracta que se l'envaine ningú.
Jo crec que la situació és prou desesperada com per al menys estudiar totes les idees.
I els que entenguen que diguen la seua paraula.

Anònim ha dit...

Ho he dit al llegir al de les 20:32 al pensar que lo que ha dit sobre bous, verbenes etc, etc. ho paga l'Ajuntament i a molta gent no li agrada, a més es tirar els diners, mentre que ésta propòsta es per a donar llocs de treball.

Anònim ha dit...

Algu pot dirme una ajuntament qe siga comersiant?
CUANTA TONTERIA las soluciones hace años que se tenian que haber buscado pero los mandamases de las copes.cuantos años que el socio no saca ni los gastos no pasa nada mientras nos den jornales a nosotros. QUIEN SIEMBRA VIENTOS RECOJE TEMPESTADES.QUE TAL VICTOR SI TUVIERAS QUE COMER DE TUS TIERRAS?

Anònim ha dit...

.

Anònim ha dit...

Tota la raó 22;32

Anònim ha dit...

pues mira tù 22:11,de moment el unic que a creat una tempestat per aci as segut tù,i aixo sense sembrar.es veu que tù tens l`asunt ben lligat i dins del sac i te la bufen el resto.tranquil home que nomes es una proposta i com tot es tindra que discutir,pulir,i ja vorem com queden,no aniran dema a demanarte cap de gallet.i si no hi ha cap ajuntament que siga empresari,pues mira a lo millor... per un sescomesa.ANEM ALLA I QUE PER FALTA DE GANES DE FER ALGO QUE NO SIGA!!!!

Anònim ha dit...

Només un detallet, cregueu que algun banc li donarà a l'Ajuntament varios milions d'euros????ccccccuuuuuuuuucccccccc

Anònim ha dit...

Molt bones parauletes pero ni idea de taronja

Per cert primer alimentem boques i després ja pensarem en medi ambient i eixes coses super-chachis que vos interessen als que vos paguen nómina tots els mesos encara que ploga o neve

Anònim ha dit...

Per cert, els que han portat a la ruina les cooperatives son els que pareixia que tenien idea de la taronja.
Ah, i lo que es super-chachi és esperar a que la solució vinga del cel.
Ademés, qualsevol projecte comença amb bones paraules, i no amb brofegades con la teua que res aporten.

Anònim ha dit...

Ara seria bo, un camp de gof i un bon hotel que donara feina.Es veia vindre.

Anònim ha dit...

Jo també tinc una proposta:
Que l'Ajuntament demane un préstec de 10 milions d'euros (que com sabeu els bancs estan matant-se per deixar diners als ajuntaments i no hi hauria problema), contractem a uns científics pera que investiguen i creen tarongers que produeixquen el doble de taronja i solucionat.
Quina proposta és més il.lusa la meua o la de Arc Iris?

Anònim ha dit...

No se quina serà més ilusa, però al menys els de l'arc ho fan donant la cara, ben explicada i en el lloc adequat.
I no com tu, que lo únic que fas es burlat-te i posar pegues sense aportar res.

Anònim ha dit...

Jo tambe estic en una empresa simatera que esta apunt de tancar. Cregueu que seria posible que l'Ajuntament tambe comprara el patrimoni? la majoria del patrimoni son deutes per culpa del jefe ambicios, envejos i maltrabaja que tenim. Teniu algun problema en que ho paguem entre tots els simaters?

Anònim ha dit...

Si en una cooperativa la gent ya treballa poc, agarrat si després els convertixes en funcionaris... ja no menejaria ningu ni un dit

Anònim ha dit...

Sigam seriosos per favor.
En primer lloc, com que no hi ha diners per a tots, hi hauria que establir prioritats. No és lo mateix una empresa que afecta a mig poble, que un altra més menuda on no hi han tants afectats.
En segon lloc, ningú ha parlat de fer funcionaris. Una empresa municipal (com tantes que ja n'hi han), ha de treballar com qualsevol altra empresa.
Les idees les poden posar tots, però les pegues que les posen els tècnics.

Anònim ha dit...

Això de que hi hauran molts treballadors afectats es discutible. Saps que es el que passará? la Cosiva tancará, sí, i quan els socis es es vegen en la butxaca buida es voran forçats a vendre les instal.lacions a un "fons buitre" (dis-li Tono, Bollo, Manguan, alguns dels actuals socis...) a baix cost. I será entonces quan tornaran a omplir els magatzems de treballadors. Per això no vec tant de problema pels treballadors.

On vec el problema es en els socis que per a que ells no tinguen que vendre el seu patrimoni a preu de ganga, voleu que tots els simaters ens rasquem la butxaca com mai ens l'hem rascada en la història del poble. Pues no, si hi ha gent que ha pres mal les decisions que l'han portat a esta situació... pues que apexugue amb les consecuències, que quan anaven be les coses ningú venia a ma casa a repartir els beneficis

Anònim ha dit...

Com ja va dir el de les 20:32, si
tots els valencians ens gastem diners en formules1, visites papals, open de tenis, aeroports sense avions ...
Si tots els simaters ens gastem els diners en bous, verbenes, pistes de pàdel ....

Perque no anem a gastar-los en intentar salvar els llocs de treball?

Anònim ha dit...

Mentre tingam instal.lacions dins del terme municipal (i encara no s'ha inventat l'helicòpter tansporta-magatzems, crec jo), sempre hi hauran empreses privades disposades a comprar-ho, explotar-ho i a llogar a gent

Anònim ha dit...

ahi ahi,valentons si que sou tots ,el 90% dels pesimistes que que tot els pareix imposible no veuen altra soluciò que esperar a que vinga algu ,siga qui siga i compre les naus per a montar alGO i...XANTATAXAAAAAN,SOLUCIONAAAAAT,
IUJUUUUUU!!! TENIM UN AMO NOOOOUUUU!!!VIVA L`AMOOOOOO!!!
com el gosset geladet que es posa enrrollaet a la vora del foc que a enses l`amo.

Anònim ha dit...

T'has fumat algo????? ;)

Anònim ha dit...

Els socis de la cooperativa pareix que han estat 20 anys fumant-se "algo", com dius tu.
Aixina que si algú dels qui escriu algun comentari, també es fuma algo, no passa res.

Anònim ha dit...

Ho déia per al del 21 de setembre de 2011 17:53
No l'entés , supònc que estaría en (mode ironic ON) però, no s'enten molt.

Tens raó, aneu fumant........ Escriviu i fumeu.

Anònim ha dit...

Tens raó, el de les 17:53 s'ha fumat marihuana de la bona perque les frases no tenen sentit

Anònim ha dit...

17:53 ieeeeeeeeee passat eixa merda que fumes q te bona pinta

Anònim ha dit...

Els socis van cometre un fallo, que va ser construir un magatzem en l'any 2009(com a mínim la majoria de la construcció d'eixe magatzem es va portar a terme durant eixe any). Van pecar d'ambiciosos i poc cautes, vullguent ampliar en crisi i ara no ho tenen que pagar els impostos dels demes simaters (que amb el deute que hi ha d'aci 30 anys els nostres nets encara estaran pagant-ho)

Anònim ha dit...

jo crec que el de les 17:53 vol dir es que a este poble esta ple de cagarris que no sa atrevixen a fer cap cosa per ells i que necesiten que vinga algun ricaxonot de fora i que monte el que siga en les naus de les coops i els solucione tots els problemes ,i ala VIVA L`AMOOOOO!!!perque son dels que sempre estaran a la sombra del emprenedor.OSTIA TU
PUES CREC QUE ESTA BEN CLAR EL QUE VOL DIR!!!!tame es mes cert que no hi ha mes sort que el que no vol sentir,
P,D-soc el deles 17:53(i al de ara tame clar...jjjjjj).

Anònim ha dit...

Però, tat que t'havies fumat algo???? :)

Anònim ha dit...

detecte varies coses en esta persona:

-té doble personalitat:"jo crec que el de les 17:53 vol dir...soc el deles 17:53"
-i diu obvietats:"i al de ara tame clar...jjjjjj"

jo ja estic pensant que té algun tipo de dany cerebral així que no deguem burlar-nos...

Anònim ha dit...

xe tu al de 10:08 hi ha que vore que be parles,i xe ,tame saps lletjir(bueno a lo millor teu as copiat paraula per paraula),ara el que es analitzar... crec que deuries primer mirarte a l`espill o al teu voltant perque "cree el ladron que son todos de su condiciòn"
au SR.FROID

Anònim ha dit...

jo se llegir la paraula "FROID" i analitzar que crec que t'hauras tornat a fumar un ben carregat de brossa, perque es diu "FREUD" (no fa falta ser catedrátic per saber-ho, sabent gastar google sobra)

MIG L'HORTA ha dit...

Soy socia de Cosiva, y no trabajo en ella, por lo que tengo pendientes de cobro mis naranjas igual que muchos de los que aqui escriben. Pero no una cosa esta clara, una empresa cuando tiene perdidas como es en este caso tiene tres vias de solucion: 1º Los socios aportan capital para cubrir estas perdidas y seguir con la actividad. 2º Cesar en el negocio, e intentar venderlo para pagar las deudas contraidas. 3º Dejarlo morir, y que los deudores lo embarguen y no cobrar casi nadie, sola hacienda, la seguridad social y algun banco.
El primer punto no es factible, los socios ni podemos ni queremos seguir aportando mas dinero, y lo tercero creo que no nos conviene a nadie. ¿Me pregunto, no seria mas factible intentar una venta ahora que creo que esta todo en funcionamiento e intentar pagar las deudas, sobre todos los agricultores, que dejarlo en manos de los acreedores? O alguien tiene interes en que esto se muera, y muerto el perro se acabo la rabia.

Anònim ha dit...

I lo que li agrada a molts anar de Catedràtics, fent faltes i no sabent el que escriuen???? Deu ser el Dislèxic burló de sempre.

P.D. Ja va posant alguna H...........

Anònim ha dit...

Mig l'horta; El problema es si la Cooperativa tiene alguna hipoteca con el Banco, antes de poder vender, se tiene que CANCELAR la susodicha.


P.D. I, ahí es a on estem agarrats...

Anònim ha dit...

Jo crec que la segona via ja deu estar "a prova" entre bambalinas. El que passa és que les ofertes deuen ser de risa ja que este es el pitjor moment per a vendre (estem en crisi) i ademes saben que poden apretar-vos, ja que la saben que la vostra situació es molt delicada

Anònim ha dit...

ola(sense h perque no em pasa pels collns)listo 15:54.jo soc molt burlò, pero els que aneu de correctors sou vosatros,pero aixo si tù en permis de"wiki"(perque tu uescrius aixina de pijo)i l`atre per"google",jajajaja.que aura posat FREUD pa buscar a froid o al reves??(jo crec que al reves),la cuestiò QUE NO SEREU CASTELARS TAMPOC.
au FREUD I EL LISTO.

Anònim ha dit...

Sempre igual, al ignorant, com no hi ha més, sempre burlantse de als que li diuen que ha fet una falta.

P.D. Ves fumantttttt....... Que vas posants els acents al revés

Anònim ha dit...

Edite; Accent, què ara vindrà el Bufón del Blog i voldrà clavar el clau per la cabòta.........

Anònim ha dit...

Miara, Bufón, una frase de Sigmund "Froid" que el va como anillo al dedo......

"Existen dos maneras de ser feliz en esta vida, una es hacerse el idiota y la otra serlo."

Sigmund "Froid" Dixit.

Anònim ha dit...

PERO NO HAVIEM QUEDAT FREUD,FREUD,FREUD,JJAJJJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJA.quin tall de listoooooosss!!!!

Anònim ha dit...

No, ara en serio, poseu-li una camisa de força a este que per moments està empijorant. També vos deixen tocar l'ordinador en el psiquiàtric? que permisius...

Anònim ha dit...

La situació és clar que està molt, però molt complicada. Això tots ho sabem.
Però si front a una situació com esta, ens trobem també amb un individualisme feroç (cadascú es vol salvar ell a soles) i una falta total de solidaritat (a molts els té igual, l'ajuntament diu que no pot, la generalitat passa), a les hores, la cosa encara es posa més dificil de lo que ja és.
I aixina va tot.

Anònim ha dit...

PERO NO HAVIEM QUEDAT FREUD,FREUD,FREUD,JJAJJJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJA.quin tall de listoooooosss!!!!

Tú Burra!!!! Cuan s'entrecomilla " " es per a remarcar i burlarse de la burra que no sap ni què vol dir entrecomillar Es diu, per sempre Sigmund Freud no "Froid" Burra Bufonera!!!!!

I DIC JO ha dit...

Com sas que es burra i no burro?.

Anònim ha dit...

Tant pis!!!

Anònim ha dit...

tot sabem qui es

Anònim ha dit...

21:54.listo al meu xic ,sabut i bonico deus de ser pa ta mare,pero algo amargat i amargos si que estic trobante no?
si saps qui soc diso home no et talles que despues de tot no he mort a ningu per no saber tant com tù LISTO.
ala a buscar faltetes pero si de ves en cuant peges algun taquet" o manual com a segon recurs"ja teu dic jo que et llevara molta mes tenciò que buscar peges al personal ,perque jo no se qui eres pero si sapieres lo que mimporta.
au LISTO AMARGAT.

Anònim ha dit...

"ala" Algo t'importaré cuan em contestes, no?? :) però, no em "peges" eh??


P.D. No soc jo el que ha dit que tots saben qui eres, evidentment jo no ho sé.

P.D.2 Cuanta raó tens cuan dius que per a ma mare soc bonic i llèst, cuanta raó tens.

Anònim ha dit...

Els meus avis (que en pau descansen) no van tindre l'oportunitat d'anar a escola i per lo tant no van poder aprendre a llegir i escriure perque van tindre que anar de ben jovenets a treballar. Només van guanyar algo de diners es compraven llibres i intentaven aprendre a dures penes.I van estar sempre ben orgullosos de eixe poc que van poder aprendre.

Mireu si canvien els temps, una persona que haurà tingut totes les facilitats per aprendre a escriure, ve a està web, escriu fatal i es sent ben orgullós. Està canviant la societat?

Anònim ha dit...

Tens raó, un altre Catedràtic que es nota que no es el Bufón dislèxic.

Si de ben joventes no van poder anar a l'escòla "i per lo tant no van poder aprendre a llegir i escriure" per a que volien els llibres, cuan van guanyar dinerets, per a vore els dibuixets?? :)

Au cacu.

Anònim ha dit...

si home si ,rei tu vas tratant al personal de bufons,dislexics pero no tens prou mans per anar repartint llenya i burlante de tot el mon,algo idiota si que deus de ser sabudet,un poquet de umiltat no et vindria gens malament i no anar de tant prepotent i sabut.
ara llenyam a mi tambe i ja en tens un altre al tall.

Anònim ha dit...

No, a tú sòls el diría que tú també sigues "umil" i ací acabe.

Bona nit.

Anònim ha dit...

Media huerta té raó.

Anònim ha dit...

jajajajaja que et pensaves 22:41,que pa tu no hi hauria?
pero si este es el CHUK NORRIS de la red,el perdona vides,el que tot eu sap.disme de que "xuletjes" i et dire de que que careixes.
p.d-(no a tù sòls "EL"diria).

Anònim ha dit...

Que que Bufó perquè entrecomilles el EL???
Igual creus que deuría accentuarse.
Després de puntuar deus començar amb majúscula. i es deixa un espai en blanc.

Fdº. Chuc.

Anònim ha dit...

Ací hi ha una persona es pensa que ser analfabet es lo normal. Pues no amic, una persona normal hui en dia fa poques faltes i perque saber un poc d'ortografia no vol dir que sigues catedràtic. Recorda que estem en el segle 21

Anònim ha dit...

maxo 17:15(que eres el mateix de 13:35)que tas inventat un personatje per a que et tire una maneta.no se per qui parles perque es veu que fa ben poquet que entres per aci perque si anaren a euro la falta...jo no em senc orgullos de ser analfabet i es perque no soc.pero el LISTO (que eres tù)es mes tonto que els pels del cul i ell si que esta ben desvanit de recalcarseu cada dia mes.

au LISTO.
P.D-mira si eres tonto que no he volgut posar res mes que "EL" per a vore si la teua sublime inteligencia es donava conter on havia fallat pero vetx que no,SIGE BUSCANDO.
ara si au SUPER H I DEFENSOR DE LES `´.

Anònim ha dit...

quin tall de palurdos segur que treballaveu per la cope,avore qui vos llogo amb el curriculum tan explendit que teniu morts de fam.

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

Mai s'avergonyiu de ser el que sou, jo no tinc estudis però sé prou per a dir que palurdos és un castellanisme, podriem parlar de avore, llogo i explendit, uf! No vaig a dir-hi res Xuc, però no ets res de l'altre nom en qüestió d'ortografia valenciana. Que una persona haja estudiat no és simptoma de ser intel·ligent sols que pot retindre a la memòria el que posa un llibre i a vegades ni això. Que una persona no sàpiga escriure en valencià, i tú ets un exemple, no et dóna dret per a insultar i humiliar a eixa persona perquè almenys s'esforça. Ets un prepotent, mala persona i egocèntric.

Anònim ha dit...

Bufón, io no soc al que dius. no minvente ningun personage axo o dius tù asoles fa falta legirte tù eres al listo i hanteraet
àdemes, ia no vuic parlar mes an tù y asi acave.

Adeu i fins sempre.

Adeu a tú també Tània Hood.
Jo no soc el que ha dit lo de palurdos, segurament el que ha nombrat eixa paraula ho serà més.


P.D. Tània no et claves on no et conviden, una vòlta ja et van posar enllòc, tú no saps de què i perquè, ve aquet rotllo. Ara què voldríes, entre ignorancia, anar de Filòloga?? Això es prepotència encubèrta.......

Anònim ha dit...

pues rei 21:24.si tu eres o el LISTO CHUK,o el que anava de listo 17:15.que despues de tot tanto monta.si que ta acabes de fer un bon retratet de lo fals,xulo i covard i idiota,perque a naves de salva escritures i maxo...es veu que en el cabretx tas encegat i a eixit el teu vertader jo(que no "io")i...res lo dit que tas retrat.
tania tens mes rao que 1000

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

A paraules nècies...
Si vols saber qui és el gatet estira-li el rabet.
No pot ofendre qui vol si no qui pot... i tú no pots.
A mi no em vàren posar enlloc si no en el meu lloc, que encara no sé quin és encara que tú es veu que sí.
Aquest és un blog lliure i tot el món pot opinar si no vols que ningú es clave en el que tú dius, no escrigues en un lloc públic ho fas en privat davant un espill i així ningú et podrà contestar, que és el que tú voldries que tothom et donara la raó. Qui és el prepotent? El que diu el que pensa o el que s'enfada perquè no li dónen la raó? Que tú penses que no tinc dret a escriure a aquest blog perquè no et dic "sí amo" en el meu idioma es diu feixista.

Anònim ha dit...

ningu sap res de la assamblea d`air de la sibeta?

Anònim ha dit...

Aixó, aixó, digueumos com va quedar ahir la SIBETA que estem en punxes...

Anònim ha dit...

El proxim dimecres a les 5 de la vesprada comisions obreres ha convocat una reunio per als socis de la cosiva.

Anònim ha dit...

al de les 12:53
Als socis o als treballadors?

Anònim ha dit...

12:53 Perdoneu volia dir treballadors

Anònim ha dit...

Quan algú parle de les faltes de ortografia,passeu del tema i no li contesteu,pq aci escrivim cadascú com sabem i lo que ens interessa és el tema que estem parlant,el que no pot ser és passarse el temps discutint de les faltes d'ortografia i no pendre atenció al cas que es tracta. NO ENTREU EN ESTES BATALLES I VOREU QUE PRONTE ES CANSA O ES CANSEN.

Anònim ha dit...

Sabeu que es te que tractar en la reunió del dimecres de la cosiva? Perque tinc entés que no van a tancar,que volen seguir treballant pero no se de quina manera.

Anònim ha dit...

Heu de ser més tolerants,tota la vida hi haurà persones de més sabudes i menys sabudes,rics i pobres,guapos i lletjos i tots tenen dret a viure i opinar.
Els que fan faltes d'ortografia no tenen dret a opinar en este bloc?

Anònim ha dit...

Treballarán en negre.

Anònim ha dit...

Sí, i també; Caga el pobre, caga el rico i también Paquita Rico!!

Anònim ha dit...

En negre no poden treballar. Jo en refería a si faran algún tipo de societat, li canviaran el nom, será un altre tipo de empresa...etc. M'han dit que volen funcionar de un altra manera i que al no tancar no volíen firmar es despidos, qué sabeu d'aixo?

Anònim ha dit...

la reunio es per vore si els treballadors poden cobrar lo que els deuen de un fondo que te l´estat o la generalitat no se el nom,y ja an dit als socis que vengen la toronjo a altres que van a tancar.

Anònim ha dit...

Si algú naix pobre, lleig o cego pues ha tingut mala sort i no ha pogut fer res per evitar-ho. Pero el que que ha tingut tota la vida i totes les facilitats per a apendre a escriure un poc i no li ha donat la gana esforçar-se ni un poquet... pues és de jutjat de guàrdia. Jo també faig faltes, pero hi ha gent que pareix que parle en altra llengua de lo mal que escriu...

Anònim ha dit...

Que parle o que escriga??

Anònim ha dit...

parle i escriga

Anònim ha dit...

dissabte en la assamblea dels sosis de la sibeta la junta rectora va parar l`assamblea perqe la gent feia apunts en el movil dels datos q ells anaven digent,alegant q no volien eixir en la cotorra o en arc iris.quina por tenen?digeren q la assamblea era priva i rres tindria q eixir de alli.els socis no tenen dret d'exprecio? TENEN POR Q EL POBLE SAPIA TOTES LES BARBARITAS Q ELS CINC SUBNORMALS Q N'IAVIEN ALLI REPRSSENTANT A LA JUNTA AN FET. P.D. tres de ells estigeren quince dies en l'argentina acosta dels socios-idiotes.

Anònim ha dit...

Q FORTTTTTTTTT.

Anònim ha dit...

est any deuriem de fer falles a simat,nomes an les juntes de les dos coops cremariem prou NINOTS.

Anònim ha dit...

Lo que estan fent es de la SIBETA es diu estafa, Volen que la gent eixca de soci per no liquidarli la collita del any pasat.
Es el mateix que han fet el ultims anys, la escusa es que els desconten la par proporcional de les perdues, pero aixo es mentira, simplement es queden amb els seus diners.
Els socis de eixa coperativa lo que tenen que fer es unirse, buscar un abogat i demandar a tots eixos manipuladors i lladres

Anònim ha dit...

ell ya san buscat un bo abogat laboralista per a deixar als fixes discontinuos tant collidors com treballadors del magatsem sense feina,sense paro i sene imdemnissacio per despido.dema ia reunio,junta,sindicats,i treballadors.XORIÇOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.

Anònim ha dit...

LO DE CREMARLOS ATOTS AFALLES MÁGRADAT MOLT,EM PAREIX MOLT BONA IDEA.

Anònim ha dit...

i sense indultar ningun ninot.

Anònim ha dit...

E sentid que la cosiva se la vol quedar el pequeño y algun mes

Anònim ha dit...

No vas mal encaminat.

Anònim ha dit...

Soc soci de la cosiva, i no se res de lo que esteu diguent, podríeu exlplicar-ho. Que pasará si se la queden pequenyo i companyía en els altres socios? L'almacent será tota d'ells? qué pasará en tot lo que ens deuen?

Anònim ha dit...

Lo que ens deuen??? lo que DEGUEU voldras dir...