dijous, 14 de juny del 2012

LOURDES BOÏGUES CLAUSURA EL CURS DE VALENCIÀ DE LES AMES DE CASA


L’escriptora simatera, Lourdes Boïgues, farà divendres, 15 de juny, a les 8 de la vesprada, una xerrada en la Casa de la Cultura sobre la seua labor com a literata i presentarà el seu darrer llibre, La venjança de Caterina, publicat per Edicions del Bullent. Aquesta xarrada tancarà el Curs de Valencià que ha organitzat l’Associació d’Ames de Casa, en col·laboració amb l’Ajuntament de Simat.
L’acte serà presentat pel també escriptor, Víctor Mansanet, qui ha qualificat Lourdes Boïgues com “una de les millors, més prolífiques i brillants autores de literatura infantil i juvenil que hi ha actualment al País Valencià”. De fet, Mansanet va impulsar la carrera literària de l’escriptora simatera, ja que va actuar com el seu padrí.
Lourdes Boïgues ha guanyat nombrosos premis, entre els quals hi ha el Carmesina de narrativa juvenil (2006), el Benvingut Oliver (2009), el Vicent Silvestre (2009) i el Premi Enric Valor (2007). Entre la seua obra literària, cal destacar els llibres El secret de Caterina Cremec, Estel estel·lar, La mascota que no existia, La màquina i els somnis, La taverna del bandoler i Una iguana al monestir.