dimarts, 10 de juliol del 2012

LA NOVA BANCA

Fins ara, els capitalistes es conformaven amb espoliar a través dels bancs.
Ara hem entrat en una fase en què ja no tenen suficient amb els bancs, i cal començar a fusionar, comprar, vendre o tancar caixes. Encara que les dues grans caixes que teníem ací en el País Valencià ja només es dedicaven a especular ( tant en mans del PP com en mans del PSOE), amb una altra filosofia, hagueren pogut servir per a millorar el teixit industrial i agrari que sempre hem tingut.
Ara ja no les tenim.
No sabrem si som un país, una regió o una comunitat. Però el que si sabem segur, és que amb la desaparició de les dues grans caixes valencianes, ara som una colònia financera, on les decisions es prenen en altres llocs i els interessos no tenen res a veure amb les necessitats de la ciutadania. Les caixes malbarataven els diners en Terra Mítica o fent cases que no es poden vendre, o enganyant a clients amb productes raros, però no volgueren saber res de un assumpte com el que ens passa en Simat amb les cooperatives.
Que descansen en pau les caixes, i ara, a esperar-la següent mesura perquè els de sempre, ens seguisquen xuclant la sang.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No es pot dir més amb més poques paraules.

Anònim ha dit...

Lo que és dir, dir, ja ens ho dirà el PP amb tot el que està preparant de retalls i impostos.