dijous, 26 de juliol del 2012

LA SEGONA PISTA DE PÀDEL SEGUEIX TANCADA AL PÚBLIC

Al voltant de dos mesos després d'haver acabat les obres de la segona pista de pàdel al poliesportiu, les noves instal.lacions segueixen sense entrar en servei. Fonts pròximes al govern local apunten que la causa és un desacord entre l'ajuntament i l'empresa adjudicatària a l'hora de fer l'acte administratiu del lliurament de l'obra. Segons estes fonts, l'ajuntament no vol rebre l'obra fins que no es solucionen suposats desperfectes que l'empresa no renoneix.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Segons l'alcalde demà divendres seran els joves de Simat qui amb un campionat posaran en funcionament la PISTA DE PADEL.Pareix ser que els tràmits burocràtics ja s'han solucinat."Tardó pero llegó".

Anònim ha dit...

Eres un crack.

Anònim ha dit...

si esta segona pista te el mateix manteniment que la primera, d'ací no res ja no es podrà jugar en cap de les 2.
Senyors que maneu pegueu una miradeta per mantindre el que paguem entre tots.

Anònim ha dit...

La informacio que ha donat sempre l'alcalde es que faltava un paper, segurament amb forma de bitllet. Arquers quina casualitat mes gran seria que posareu a noticia el dia abans d'inaugurar.

Anònim ha dit...

Dos coses:
Primera
Que si la informació es dona tard, perque es dona tard, i si es dona a pronte, perque es dona pronte.

Segon
Imagine que els arquers com a persones educades parlen amb l'alcalde i amb qui no es l'alcalde, i per això s'enteren de coses.
Que passa, que si eres d'un partit, ja no parles amb els d'altres partits?

Anònim ha dit...

Heu tingut set mesos per publicar el retras i decidiu publicar el dia que l'obren, efectivament s' enteren de coses i decideixen en compter de fer oposicio mamar-li-la al pp. Profit.

Anònim ha dit...

En canvi altres no publiquen res, ni ara ni quan manaven.
A qui li mamaran?
Ala profit també.

Anònim ha dit...

Si a tu t'apanya ser el no do amb l'escusa de que els altres fan igual, endavant a seguir mamant-la.

Anònim ha dit...

No es trata de mamarla ni de fer igual que els altres, lo que passa es que ja estic fart de que els que critiquen una cosa, quan manen tornen a fer lo que criticaven.

Anònim ha dit...

A vore si feu un article com toca criticant les faltes d'ortografia del llibre de festes d'enguany. Exemple: "Simat no descança"

Anònim ha dit...

Si eres el primer en haver vist la falta d'ortografia i ho comuniques a l'Ajuntament,tens un premi.Està previst en els pressupostos.

Anònim ha dit...

Com el llibre de l' any passat res, per enmarcar.